Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Του απαγόρευσαν να κάνει σεξ λόγω... χαμηλού IQ!


Τελικά η δικαιοσύνη είναι όντως τυφλή σε κάποιες περιπτώσεις... Παράδειγμα; Δικαστήριο της Βρετανίας έκρινε πως ένας 41χρονος δεν πρέπει να ξανακάνει σεξ επειδή έχει... χαμηλό δείκτη νοημοσύνης!
Η «κουφή» δικαστική απόφαση αφορά την περίπτωση ενός άνδρα,
που συγκατοικεί με τον αγαπημένο του. Τόσο αγαπημένο ήταν το ζευγάρι, που.... του έδινε και καταλάβαινε, με αποτέλεσμα η γειτονιά να κάνει παράπονα στο δημοτικό συμβούλιο!

Το δημοτικό συμβούλιο ήταν αυτό που παρέπεμψε στην δικαιοσύνη τον Άλαν, όπως ονομάζεται ο ένοχος της υπόθεσης, επικαλούμενο αναρμοδιότητα για σεξουαλικά θέματα.

Ο δικαστής βρήκε έναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο να δικάσει τον 41χρονο: τον υπέβαλε σε τεστ IQ, από το οποίο προέκυψε πως ο Άλαν έχει δείκτη νοημοσύνης 48, κάτω δηλαδή από τον μέσο όρο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον δικαστή, ο 41χρονος δεν καταλαβαίνει τι κάνει όταν κάνει σεξ με τον σύντροφό του, οπότε... γιοκ!

Τι κι αν ο Άλαν διαμαρτυρήθηκε για παραβίαση της προσωπικής του ελευθερίας; Η απόφαση είναι απόφαση και το δημοτικό συμβούλιο καλείται τώρα να... επιβλέπει μην τυχόν ο 41χρονος παραβεί την ποινή του και κάνει σεξ με τον σύντροφό του!

Κι αν «υποκύψει» ο άνθρωπος τι θα του κάνουν δηλαδή; Θα τον πάνε φυλακή για ικανοποίηση της γενετήσιας λίμπιντο; Τι άλλο θα ακούσουμε πια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου