Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Στις Βρυξέλλες ο Παπανδρέου - Στο Λουξεμβούργο ο Βενιζέλος


 Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, για συναντήσεις με αξιωματούχους της ΕΕ, ενώ ήδη την Κυριακή ο νέος υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα έχει την πρώτη του συμμετοχή σε Eurogroup στο Λουξεμβούργο.

Εξάλλου, το πόσο κρίσιμος είναι ο χρόνος για την Ελλάδα, όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, καταδεικνύει η ενημερωτική σύσκεψη που συγκάλεσε μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου ο Πρωθυπουργός, στο γραφείο του στη Βουλή, με τη συμμετοχή του νέου υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου και του πρώην υπουργού Οικονομικών και νυν Περιβάλλοντος, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Η σύσκεψη έγινε για να προετοιμαστεί η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες, όπου έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο, αλλά και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπέι. Επίσης, ο κ. Βενιζέλος, επρόκειτο να ενημερωθεί αναλυτικά από τον προκάτοχό του, κ. Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου