Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ποιον Έλληνα οδηγό θα στηρίξει η Skoda;


Τη φετινή χρονιά και συγκεκριμένα το διάστημα 16-19 Ιουνίου, η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το ράλι Ακρόπολις, αγώνα που αποτελεί μέρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι. Στον συγκεκριμένο θα συμμετάσχουν οι κορυφαίοι οδηγοί του κόσμου, όπως και σημαντικοί Έλληνες, με στόχο τη διάκριση. Μεταξύ αυτών θα βρίσκεται και ο Λάμπρος Αθανασούλας, ο οποίος το 2009 κατάφερε να τερματίσει στην 8η θέση της γενικής κατάταξης αλλά και στην 1η της κατηγορίας του Production.


Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, ο Έλληνας οδηγός, ο οποίος έχει πολύ καλές εμπειρίες όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, θα λάβει μέρος με Skoda Fabia S2000, έχοντας εργοστασιακή υποστήριξη. Όπως μας έγινε γνωστό, το αυτοκίνητό του θα είναι βαμμένο μπλε – άσπρο (αντί πράσινο – άσπρο που είναι τα χρώματα της Skoda).

Προς το παρόν, η αγωνιστική του ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση χορηγών, μια και, για να λάβει μέρος, θα πρέπει να συγκεντρωθεί ένα πολύ μεγάλο ποσό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ενοίκιο τη συγκεκριμένης Skoda Fabia αλλά και η μηχανική υποστήριξη ξεπερνούν τα 60.000 ευρώ, ενώ στο σύνολό του ο αγώνας κοστίζει πάνω από 70.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου