Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Η απίστευτη ιστορία του Στίβεν Κλόακ που επιβίωσε με μισό κρανίο μετά από μια βάναυση επίθεση


   Ο Στίβεν Κλόακ κατάφερε να επιζήσει από μια απίστευτη επίθεση. Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Στίβεν γύριζε στο σπίτι του όταν δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από τον 16χρονο Τζακ Χομπς ο οποίος ήταν μεθυσμένος και όπως είπε αργότερα του επιτέθηκε επειδή των κοίταξε περίεργα. Το αποτέλεσμα ήταν το
μισό μπροστινό κρανίο του Στίβεν να καταστραφεί!
Ένα χρόνο μετά, ευτυχώς οι γιατροί κατάφεραν με μαγικό σχεδόν τρόπο να ανακατασκευάσουν το κρανίο του τοποθετώντας μια πλάκα από τιτάνιο στο σημείο που έλειπε το κρανίο ώστε να μειώσουν την πίεση στην περιοχή.
Παράλληλα ολοκληρώθηκε και το δικαστήριο για τον Χομπς, ο οποίος καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλακή για εσκεμμένη σωματική βλάβη. Ωστόσο θα μπορέσει να βγει σε 30 μόλις μήνες. Ο δικαστής Φίλιπ Γουάσαλ τόνισε ότι η δίκη θα μπορούσε να γίνεται για φόνο καθώς είναι θαύμα που ο Κλόακ δεν πέθανε. Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο Χομπς επιτέθηκε στον Κλόακ ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Η ξαφνική επίθεση έριξε τον Κλόακ στο έδαφος όπου ο Χομπς συνέχισε να τον κλωτσάει. Μάλιστα με την μπότα του πάτησε με δύναμη το κεφάλι του με αποτέλεσμα την καταστροφή του μισού κρανίου του Κλόακ. Στη συνέχεια, ο Χομπς είπε στους φίλους του τι είχε συμβεί και έβαλε τα καταματωμένα ρούχα του στο πλυντήριο για να εξαφανίσει τα στοιχεία. Όμως η αστυνομία κατάφερε να βρει ίχνη αίματος στα παπούτσια που φορούσε και έτσι τον ενοχοποίησε μαζί με καταθέσεις από τους φίλους του Χομπς.
Η μητέρα του Στίβεν δηλώνει πως ο γιος της είναι καλύτερα τώρα στην υγεία του, αν και ποτέ δεν θα αναρρώσει πλήρως ενώ έχει χάσει μέρος της μνήμης του από το γεγονός και πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου