Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

«To χειρότερο πρωτάθλημα!»

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ χαρακτήρισε στην γαλλική ιστοσελίδα «francesoir» πως είναι όνειρο του να επιστρέψει στη Λιόν. Ο στόπερ του Παναθηναϊκού μόνο καλά λόγια δεν είπε για το ελληνικό
πρωτάθλημα.


Στο δημοσίευμα ο Μπουμ αναφέρεται ως «χάμερ» καθώς αυτό το παρατσούκλι του έχουν δώσει στην Ελλάδα με τον διεθνή άσο να αναφέρει: «Στην αρχή τα πράγματα ήταν δύσκολα, αλλά όλα διορθώθηκαν. Εχοντας παίξει στο πρωτάθλημα της Γαλλίας (Χάβρη, Οσέρ, Λιόν) της Σκωτίας (Ρέιντζερς), της Αγγλίας (Νιούκαστλ) και της Ιταλίας (Γιουβέντους), ανακάλυψα και την Ελλάδα. Είναι το... χειρότερο που έχω συναντήσει ποτέ. Το επίπεδο δεν είναι καταπληκτικό. Το κλίμα κυρίως είναι πολύ επιθετικό. Οι οπαδοί είναι βίαιοι. Οι δικοί μας δεν αποτελούν εξαίρεση καθώς ο Παναθηναϊκός έχει παίξει πέντε ματς κεκλεισμένων των θυρών. Το κακό είναι πως το πάθος μετριάζεται από μια αυξημένη πίεση που οδηγεί στην βία».



«Η κυβέρνηση να αντιδράσει πριν πεθάνει κανείς»



«Ήμουν προς την φυσούνα, στο πρώτο μου φιλικό ματς, όταν έπρεπε να αποφύγω μπουκάλια που πετούσαν σε παίκτες κατά την διάρκεια μιας διακοπής. Επίσης άκουγα ήχους μαϊμούς την άνοιξη. Ελπίζω η κυβέρνηση να μην περιμένει να αντιδράσει όταν ένας ποδοσφαιριστής πεθάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου