Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Σκορδά - Λιάγκας: Τσακώθηκαν με αφορμή τον Γρηγόρη


Κόντεψε να γεννήσει στο στούντιο το πρωί της Τετάρτης η Φαίη Σκορδά, που «σφάχτηκε» με τον Γιώργο Λιάγκα οn air! Αιτία; Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και οι συνεχείς αναφορές στη σχέση του με τη Νάντια Μπουλέ

Ως γνωστόν, η Νάντια Μπουλέ βγήκε χθες στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά της σχέδια. Λίγη ώρα μετά, το «Κους Κους» προέβαλε συνέντευξη του Γρηγόρη, ο οποίος ζήτησε (ενοχλημένος μάλιστα) να μην του αναφέρουν συνέχεια και σε ό,τι κάνει το όνομα της Νάντιας και να τον φέρνουν σε αντιπαράθεση μαζί της και μάλιστα χωρίς λόγο.


Αυτά είδαν και στο «Πρωινό mou» και άρχισαν να σχολιάζουν: «Καλά έκανε και τον ρωτούσε για τη Νάντια η δημοσιογράφος του Κους Κους, γιατί αυτό πουλάει… είναι πιο… πουληστερό» είπε η Φαίη, που άδειασε εντελώς τον Άρνι, κάνοντας την απίστευτη ερώτηση: «Τι να τον ρωτήσουν δηλαδή, πώς ήταν τα παιδικά του χρόνια στη Χαλκιδική ή μήπως ποιο είναι το αγαπημένο του χρώμα; Κανέναν απολύτως δεν ενδιαφέρει ποιο είναι το αγαπημένο χρώμα του Γρηγόρη! Όλοι για τη Νάντια θέλουν να ξέρουν!»

Γούρλωσε τα μάτια ο μέλλων πατέρας και «φόρτωσε» κανονικότατα: «Τι λες, ρε Φαίη, θα μας τρελάνεις πρωί-πρωί; Μας λες ότι ένας άνδρας επιτυχημένος υπάρχει μέσω της γυναίκας του; Σε λίγο καιρό δηλαδή θα δούμε τους δημοσιογράφους να ρωτάνε τον Γρηγόρη: Η Νάντια έκανε αυτό, η Νάντια έκανε εκείνο, εσείς τι έχετε να πείτε; Η Νάντια, για παράδειγμα, έφαγε γεμιστά με κιμά, εσάς σας αρέσουν τα γεμιστά με τον κιμά; Και τι έχετε να πείτε που η Νάντια έφαγε γεμιστά με κιμά;»

Ο ένας έκοβε, ο άλλος έραβε. Ο Λιάγκας υποστήριζε τον Γρηγόρη και η Φαίη επέμενε ότι η σχέση με τη Νάντια είναι που πουλάει και όχι οτιδήποτε φρέσκο και καινούργιο υπάρχει στη ζωή του. Όταν η κουβέντα φάνηκε ότι τελειώνει, η Φαίη είπε στον Γιώργο: «Εσένα δεν σου μιλάμε άλλο, μη σου θίξουμε τον Γρηγόρη σου! Μα τι συμβαίνει, τέλος πάντων, κολλητός σου είναι;»

Μαζεύτηκε ο Γιώργος και «πάτησε φρένο»: «Με συγχωρεί η χάρη σου, ούτε είναι κολλητός μου ούτε θα μπορούσε να γίνει και ποτέ. Άλλο ο ένας, άλλο ο άλλος». Το πάνελ πάγωσε. Η κουβέντα έλαβε τέλος και οι συνεργάτες προχώρησαν στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου