Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Την δημιουργία παγκόσμιας αγροτικής πλατφόρμας θα ανακοινώσουν οι Copa - Cogeca


Προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εντεινόμενη ανησυχία σχετικά με την παγκόσμια επισιτιστική ασφάλεια, εθνικές αγροτικές οργανώσεις καθώς και συνεταιριστικές οργανώσεις από όλο τον κόσμο, εργάστηκαν από κοινού δημιουργώντας μια παγκόσμια αγροτική πλατφόρμα. Η πλατφόρμα αυτή αποσκοπεί στην βελτίωση των μέσων διαβίωσης των αγροτών και στην βιωσιμότητα των αγροτικών κοινοτήτων και θα παρουσιαστεί στις 29 Μαρτίου, κατά την διάρκεια σχετικής συνέντευξης τύπου που έχει προγραμματιστεί στα γραφεία των κεντρικών ευρωπαϊκών αγροτοσυνεταιριστικών οργανώσεων Copa και Cogeca, στις Βρυξέλλες.

Επίσης, στους σκοπούς της εν λόγω πλατφόρμας περιλαμβάνονται η συμβολή σστην παγκόσμια επισιτιστική ασφάλεια, η βελτίωση της θέσης των αγροτών στην εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων, καθώς και η εξασφάλιση της συνοχής με άλλες γεωργικές δραστηριότητες, όπως η δασοκομία, το περιβάλλον, το εμπόριο, η έρευνα και την εκπαίδευση.
Υψηλού επιπέδου διεθνείς ομιλητές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων θα είναι παρόντες στη συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου, στις 18.00 η ώρα, για να σηματοδοτήσουν τη δημιουργία αυτής της πλατφόρμας, μετά την πρώτη ιδρυτική συνεδρίαση.

Η συνέντευξη Τύπου που θα λάβει χώρα στη διεύθυνση: Copa-Cogeca, 61, rue de Trèves, 1040 Bruxelles

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου