Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Shakira - Pique: Στη Μύκονο για διακοπές;

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz βρίσκεται από την Τετάρτη στη χώρα μας, για να πραγματοποιήσει ολιγοήμερες διακοπές.

Ο λόγος για το hot ζευγάρι Shakira - Pique, το οποίο -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso»- απολαμβάνει ήδη τα μπάνια του και τον ελληνικό ήλιο στην πανέμορφη Μύκονο!
Οι δυο τους φρόντισαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον ερχομό τους στη χώρα μας και έφθασαν στο «νησί των
Ανέμων» με άκρα μυστικότητα, με ιδιωτικό αεροπλάνο απευθείας από την Ισπανία. Μάλιστα, φρόντισαν να φθάσουν αρκετά προχωρημένη ώρα, ώστε να μη γίνει αντιληπτή η άφιξή τους.



Στο αεροδρόμιο εκείνη την ώρα τα περισσότερα φώτα ήταν κλειστά και βρίσκονταν σχεδόν μόνο υπάλληλοι, μερικοί εκ των οποίων μετέφεραν τα πράγματά τους σε δύο μαύρα τζιπ (οκτώ βαλίτσες συνολικά). Το διάσημο ζευγάρι, προκειμένου να είναι βέβαιο ότι δεν τους παρακολουθεί κανείς, πέρασε τουλάχιστον 10 λεπτά μέσα στο αεροπλάνο, προτού αποβιβαστεί!



Όσοι τους είδαν, πάντως, κάνουν λόγο για ιδιαίτερα αγαπημένο ζευγάρι. Ο Pique φορούσε τζιν παντελόνι και πουκάμισο και η Shakira -η οποία δεν σταματούσε να φιλάει τον άσο της Μπαρτσελόνα- τζιν παντελόνι και… 12ποντη γόβα!



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα μείνουν στη Μύκονο για μία εβδομάδα και θα αναχωρήσουν την επόμενη Τετάρτη. Μέχρι τότε θα χαίρονται τον έρωτά τους στην πολυτελέστατη σουίτα του στην όμορφη Μύκονο…



ΠΗΓΗ: Star





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου