Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Η κόντρα… συνεχίζεται!


«Θα το ρίξω το επίπεδό μου, διότι προκειμένου να με πεις κλέφτη, καλύτερα να με πεις αλήτη», δήλωσε στο ραδιοσταθμό Real ο πρώην Υπουργός Εθνικής Αμύνης Ευ. Mεϊμαράκης,
εξηγώντας γιατί εξερράγη εναντίον του βουλευτή του ΛΑΟΣ Γιάννη Κοραντή.

Δήλωσε ότι σέβεται το Κοινοβούλιο, αλλά πρόσθεσε ότι επί 18 μήνες δεν ανταλλάσει «καλημέρα» με τον κ. Κοραντή και πως ο χαιρετισμός του βουλευτή του ΛΑΟΣ ήταν περιπαικτικός.

«Δεν θέλω να λέω καλημέρα με τον άνθρωπο. Εγώ θεωρώ ανέντιμο και ανήθικο αυτό που έκανε, να πάει να διοριστεί βουλευτής σε κάποιο άλλο κόμμα από αυτό που υπηρέτησε. Δεν θα το έκανα αυτό, με κάποιον άλλο βουλευτή. Αυτό μπορεί να το έκανα με τον κ. Καρατζαφέρη τον ίδιο. Τί παραπάνω να σου κάνει ένας πολιτικός αντίπαλος από το να σε σπιλώνει μόνο για να κερδίσει ψήφους εις γνώση του ότι είσαι καθαρός; Ξέρετε τι μου ’πανε κάποιοι άλλοι; 'Πολύ σοβαρά τον έχεις πάρει'. Δηλαδή, να μην τον πάρω στα σοβαρά; Μα, γι’ αυτό έχουμε γίνει γελοίοι; Γι’ αυτό έχουμε γίνει σάπιο καθεστώς; Γι’ αυτό μας χλευάζουν όλοι τους πολιτικούς; Έρχεσαι, κύριε και για λόγους μόνο ψηφοθηρικούς, καιροσκοπισμού, πολιτικής αλητείας, εις γνώση σου ότι δεν υπάρχουν στοιχεία και το λες», πρόσθεσε.

Πάντως, κάνοντας αυτοκριτική σημείωσε:

«Δεν ήταν κι η καλύτερη στιγμή. Δηλαδή, αν τον έβλεπα σήμερα, μπορεί να του έλεγα λιγότερα. Πάλι θα του ’λεγα. Ο αρχηγός του μικρού κόμματος, του περιθωριακού, βάζει αυτόν για να διαχέει...».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου