Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

«Ιερή» επίθεση στον Παπανδρέου


   Επίθεση στους πολιτικούς αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε μέσω του blog που διατηρεί ο μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος. «Γεμίσαμε, λοιπόν, από μάσκες! Μάσκες παντού! Μάσκες σε όλους! Μάσκες φορούν Πρωθυπουργός και Υπουργοί! Το θέατρο του παραλόγου λοιπόν προβάλλει ενώπιων μας σε όλο του το μεγαλείο! Αλλά στο θέατρο είναι απαραίτητες οι μάσκες! Μάσκες λοιπόν στη Συμπολίτευση και στην Αντιπολίτευση! Ευτυχώς για
μας τους αφελείς, ότι μερικές μάσκες άρχισαν ήδη να πέφτουν! Ναι, μας κοροϊδεύουν, αλλά επί τέλους άρχισαν να αποκαλύπτονται! Μακάρι να πέσουν όλες οι μάσκες μήπως και σωθεί η Ελλάδα μας» έγραψε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης που επέκρινε την ηγεσία της Εκκλησίας για το γεγονός ότι δεν παίρνει θέση στα πολιτικά θέματα: «Τα εθνικού χαρακτήρος ζητήματα η σημερινή Εκκλησιαστική Ηγεσία αποφεύγει να τα εγγίσει, επικαλουμένη τους διακριτούς ρόλους, μια πρόφαση απαράδεκτη, κατά την ταπεινή μας γνώμη».
Τέλος επιτέθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου τονίζοντας: «Πολύ σύντομα, θα διαπιστώσουμε εάν ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου είναι Πρωθυπουργός της Ελλάδος και των Ελλήνων ή απλώς ένα Εκτελεστικό Όργανο ξένων Κέντρων Αποφάσεως! Υπέρμαχος και προασπιστής των συμφερόντων της Ελλάδος ή Όργανο εξυπηρετήσεως και προωθήσεως ξένων συμφερόντων;». Τέλος χαρακτήρισε την τρόικα «τριμελής Κυβέρνηση Κατοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου