Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης ο Άρης

Με λευκή ισοπαλία που απέσπασε από την Μάντσεστερ Σίτι, ο Άρης διατηρήθηκε ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Η εστία του Κλεάνθης Βικελίδης (Χαριλάου) παραμένει ανέπαφη από το 1968 ενώ με το 0 – 0 απέναντι στην Σίτι, οι «κίτρινοι» συμπλήρωσαν 26 σερί ευρωπαϊκούς αγώνες.
Η καλή δουλειά του απερχόμενου Κούπερ αφενός και αφετέρου η
καλή συνέχεια από τον Γιάννη Μηχαλήτσο φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο Άρης επέβαλε από την αρχή το δικό του ρυθμό στα ακριβοπληρωμένα αστέρια της Μάντσεστερ Σίτι. Η ρεβάνς θα γίνει την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στο Σίτι οφ Μάντσεστερ, ώρα 22.05μμ.

Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μιχαλήτσος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NOVAΣΠΟΡ FM 94.6» δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό όλων πρέπει να είναι τώρα το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Αναλυτικά:

-Για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι: «Αυτό τελείωσε το παιχνίδι. Εγώ κοιτάω ήδη το επόμενο της Κυριακής. Η χαρά για το αποτέλεσμα που πήραμε κράτησε μια ώρα. Είχα ζητήσει το 120% από τις δυνάμεις των παικτών μου, αλλά νομίζω πως πήρα κάτι παραπάνω. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν κάναμε παθητική άμυνα και ήμασταν καλοί στο πρέσινγκ. Κάναμε αρκετά χιλιόμετρα, επιπέδου αγώνα τσάμπιονς λιγκ».

-Για τις επιλογές του για την 11άδα: «Ξέραμε τι σύστημα παίζει η Σίτι. Έτσι αναγκαστήκαμε να παίξουμε με 4-1-4-1 γιατί θέλαμε να έχουμε τουλάχιστον έναν παίκτη σε κάθε γραμμή του γηπέδου. Μας βγήκε στο παιχνίδι και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω»

-Για το ποσοστό πρόκρισης του Αρη: «Δεν θέλω να μιλήσω για ποσοστά. Μας απασχολεί το παιχνίδι της Κυριακής. Δεν έχουμε το βάθος του ρόστερ της Σίτι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα γιατί κινδυνεύουμε να μείνουμε εκτός πλέι-οφ. Δεν λέω ότι πρώτος στόχος μας είναι αυτό στο πρωτάθλημα. Απλώς θέλουμε να βγούμε στα πλέι-οφ γιατί θέλουμε να παίξουμε και πάλι του χρόνου με ομάδες σαν την Μάντσεστερ Σίτι»

-Αν σκέφτεται την παραμονή στον πάγκο του Άρη και μετά το καλοκαίρι: «Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις. Πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ήμασταν εκτός πλέι-οφ και είχαμε ένα πρόγραμμα «βουνό». Δεν μπορώ να κοιτάξω το καλοκαίρι».

- Για το αήττητο του Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» «Ήταν ένα μεγάλο άγχος για τους παίκτες και για εμένα. Δεν θέλαμε να έσπαγε μια τέτοια παράδοση με εμάς».


Άρσεναλ εναντίον Μπαρτσελόνα

Υψηλό επίπεδο και πλούσιο θέαμα υπόσχεται η καυτή αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Άρσεναλ, δύο ομάδες τις οποίες το φιλοθεάμον κοινό θα ήθελε σίγουρα να απολαύσει σε τελικό και δη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ImageΗ κορυφαία ομάδα του κόσμου και μία από τις πιο φορμαρισμένες της Γηραιάς Ηπείρου αναμετρώνται απόψε (21.45μμ., ΝΕΤ) στο Έμιρεϊτς του Λονδίνου, στο σημαντικότερο ίσως ζευγάρι της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο άλλο αποψινό ζευγάρι της φάσης των 16 (η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί με άλλες τέσσερις αναμετρήσεις που θα γίνουν 22 και 23 Φεβρουαρίου) η Ρόμα φιλοξενεί στο Ολίμπικο τη Σαχτάρ (21.45μμ., Novasports1).

Τότεναμ και Σάλκε έκαναν εχτές το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά. Οι Άγγλοι κέρδισαν με 1 – 0 τη Μίλαν εκτός έδρας και η Σάλκε απέσπασε ισοπαλία 1 – 1 στη Βαλένθια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου