Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

«Πάμε για τη νίκη στο Καραϊσκάκη»


Σύνθημα νίκης για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό έδωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη και κυρίως από την εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ και έστρεψε το
ενδιαφέρον στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Για το παιχνίδι με την «Ένωση» σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι αξίζουν συγχαρητήρια όλοι γνωρίζουν ότι ερχόμαστε από σειρά δύσκολων παιχνιδιών, ένα μεγάλο μέρος παικτών είχε πολλά παιχνίδια σε σύντομο διάστημα. Ο Σπυρόπουλος ήταν τιμ ο Ζιλπμερτο, ο Νινης και ο Μαρινος τραυματίες», είπε και συνέχισε:

«Ο Λάζαρος έπαιξε με ενοχλήσεις και παρόλα αυτά πήγε καλά. Δεν ξέρω να φάνηκε ποιοι έλειπαν από τον αγωνιστικό χώρο αλλά αυτό σημαίνει ότι το ρόστερ του ΠΑΟ είναι αξιόμαχο, με δυνατότητες να παίξει καλό ποδόσφαιρο».

Ακόμα ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε και για την διαιτησία και στάθηκε στο γκολ, με το οποίοι μείωσε η ΑΕΚ: «Μερικές φορές μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι με τέτοιες φάσεις. Από το 2-0 βρεθήκαμε να είμαστε 2-1 ενώ πρώτα έγινε φάουλ στον Λέτο. Μετά όμως σημειώσαμε ένα ακόμα γκολ. Όμως και πάλι έτσι και σήμερα ένας ακόμα διαιτητής δεν ήταν καλός. Ποτέ στην καριέρα μου δεν έκανα κριτική. Δεν το έκανα και δεν θα το κάνω στην Ελλάδα. Και τις δύο φορές που αναφέρθηκε το έκανα όταν ο Παναθηναϊκός νίκησε. Για να έρθω στο ερώτημα που μου θέσατε οι επτά βαθμοί είναι μεγάλη διαφορά. Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί γιατί πάει για δύο αποτελέσματα. Και η νίκη και η ισοπαλία είναι καλές».

Σχετικά με το ντέρμπι της άλλης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό, είπε: «Για μας το μόνο καλό είναι η νίκη. Άρα έχουμε να κάνουμε με έναν αγώνα διαφορετικού πνεύματος, όμως είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέρουν ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει αυτό τον αγώνα Ελπίζω να βρεθεί ένας διαιτητής που θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».

Για την διαφορά των επτά βαθμών: «Μπορώ να μιλήσω για όσο είμαι εδώ. Είμαι 11 αγωνιστικές στην Ελλάδα και έχουμε 26 βαθμούς. Αυτό που είδα και μόνο μιλάω από όταν ήρθα θεωρώ ότι η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την αξία των δύο ομάδων. Είχαμε τρία άτυχα αποτελέσματα. Ο αγώνας για μας είναι μονόδρομος. Ο Ολυμπιακός αξίζει τις νίκες που κάνει. Η ευθύνη της διαφοράς βαραίνει εμάς. Δεν θέλω να μιλήσω για τον Ολυμπιακό γιατί δεν έχω δει όλες τις αναμετρήσεις. Αναφορικά με την διαφορά θα έλεγα ότι αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων».

Για το ότι δεν «σκοτώνουν» τον αντίπαλο: «Αυτός είναι ο τρόπος που βλέπω ένα παιχνίδι και αυτός είναι ο τρόπος δουλειάς μου με τους παίκτες. Έτσι πρέπει να κερδίσουμε τίτλους. Αυτό πρέπει να κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Θέλω και ελπίζω ότι στο μέλλον η ομάδα θα συνεχίζει να κατανοεί και να παίζει όπως τώρα. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε πάντα, να θέλουμε τη νίκη. Αυτό θα γίνει μόνο με αυτό το σκεπτικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου