Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ο Αντώνης Μήνου μίλησε για το αποψινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ


   Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, Αντώνης Μήνου, μίλησε στον Sentra 103,3 για το αποψινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ σε μία προσπάθειά του να "διαβάσει" την εξέλιξή του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Η ΑΕΚ έχει μείνει αρκετά πίσω από τους στόχους της. Την
επηρέασαν τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα. Αυτό λειτούργησε άσχημα για την ομάδα. Αν δεν είναι κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου στρέφεται αλλού το ενδιαφέρον. Πάντως το ρόστερ της είναι ποιοτικό. Η βαθμολογική της θέση την αδικεί. Με καλή διάθεση των παικτών και των διοικούντων μπορεί να ξεπεραστούν τα προβλήματα. Ο Παναθηναϊκός αν και είχε ισορροπία στο ρόστερ του δεν είχε καλή παρουσία. Έμεινε αρκετά μακριά από τον Ολυμπιακό γιατί δεν έδειξε το πάθος και τη διάθεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία 12 χρόνια είναι μέσα στο πρωτάθλημα κα είναι φυσικό να ατονεί το ενδιαφέρον από αγωνιστικής πλευράς. Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμη τις δυνατότητες να διεκδικήσει τον τίτλο. Η ΑΕΚ είναι απρόβλεπτη. Μπορεί να του κάνει τη ζημιά».
Για τους παίκτες που θα κρίνουν την αποψινή αναμέτρηση:
«Ο Σισέ παίζει μεγάλο ρόλο. Στο πρώτο ματς του Κυπέλλου, εξουδετερώθηκε και ο Παναθηναϊκός δεν σκόραρε. Στη ρεβάνς ο Σισέ δημιούργησε πολλά προβλήματα. Ο χώρος του κέντρου όμως είναι ο νευραλγικός. Οι δυο ομάδες έχουν μεταπτώσεις στην αγωνιστική τους συμπεριφορά στο χώρο του κέντρου. Δεν έχουν σταθερό κορμό στο κέντρο. Παίκτες κλειδιά θα είναι οι μεσοεπιθετικοί των δυο ομάδων».
Για τον Τζιμπρίλ Σισέ:
«Η ανάπτυξη του Παναθηναϊκού γίνεται μόνο με τον Σισέ και αυτό είναι πρόβλημα. Ο Γάλλος προσπαθεί να ανοίξει χώρους, είναι αρκετά ομαδικός κι έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα».
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου