Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ένας γιατρός έστειλε παπά για γυναικολογικές εξετάσεις. Και δεν ήταν η πρώτη φορά...

Το παν σε αυτή τη χώρα είναι να έχεις φαντασία και θράσος για να μπορέσεις να κάνεις την παρανομία σου...

Και τα δυο τα διέθετε σε πολύ μεγάλο βαθμός ένας γιατρός του ΟΠΑΔ ο οποίος δεν δίστασε να γράψει
γυναικολογικές εξετάσεις σε έναν παπά!



Στο πλούσιο σε παρανομίες βιογραφικό του γιατρού, συμπεριλαμβάνεται και η παραπομπή παπά ασθενή σε ιατρείο, προκειμένου να κάνει εξετάσεις μαστού και ωοθηκών.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, σε επιστολή τους προς τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης του ΟΠΑΔ (15/3/2010) οι καταγγέλλοντες γιατροί αναφέρουν ότι ο συνάδελφός του, ο οποίος παραμένει στη θέση του, έγραφε πληθώρα δαπανηρών εξετάσεων.



Και το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι δεν δίσταζε να γράψει ακόμη και σε άνδρες, εξετάσεις για καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών, αλλά και για έλεγχο ορμονών του γυναικείου κύκλου.



Επίσης για ένα απλό συνάχι, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, ο γιατρός συνταγογραφούσε εξετάσεις για όλους τους αλλεργικούς δείκτες, αξίας 450 ευρώ.



Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τις αιμοληψίες τις έκανε ο ίδιος στο γραφείο του και τα δείγματα τα έστελνε σε συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο.



Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση, ενώ ο εν λόγω γιατρός κινδυνεύει με οριστική διαγραφή από το Σύλλογο Ιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου