Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ένας ιδιωτικός ερευνητής προσκόμισε νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακέιν


   Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την εξαφάνιση της Μάντλιν Μακέιν. Ένας ιδιωτικός ερευνητής, ο Μαρτσελίνο Ιταλιάνο, υποστηρίζει ότι μετά από έρευνά του ξέρει ότι η Μαντλίν απήχθηκε από μια ομάδα παιδόφιλων με βάση το Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Σύμφωνα με τις έρευνές του, η Μαντλίν που εξαφανίστηκε το 2007 από την Πορτογαλία τώρα βρίσκεται στην Αμερική.
Όπως όμως λέει οι άνθρωποι σε αυτή την ομάδα είναι υψηλά
ιστάμενοι με μεγάλη δύναμη, αλλά και αδίστακτοι. Μάλιστα ο ίδιος έχει δεχθεί δύο φορές επίθεση απ' αυτούς για να τον...πείσουν να σταματήσει την έρευνα.
Ο Ιταλιάνο λέει ότι η συμμορία είναι γεμάτη από ανθρώπους με επιρροή και συνηθίζουν να αρπάζουν παιδιά από την Πορτογαλία και να τα μεταφέρουν στην Αμερική.
«Τους ξέρω αυτούς τους ανθρώπους και έχω μάθει ότι η Μαντλίν μπορεί τώρα να είναι στην Αμερική. Δεν μπορώ να πω πώς, αλλά ξέρω αυτούς τους ανθρώπους και πιστεύω ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα. Πιστεύω ότι έχουν απαγάγει τουλάχιστον 12 παιδιά», είπε ο Ιταλιάνο και πρόσθεσε ότι όσο και αν κινδυνεύει η ζωή του είναι αποφασισμένος να το τραβήξει όσο πάει για να ξεσκεπάσει αυτούς τους «άρρωστους ανθρώπους».
Ο Ιταλιάνο έχει δώσει τις πληροφορίες στην αστυνομία της Ισπανίας και μάλιστα έχει κατονομάσει δύο άτομα της συμμορίας, οι οποίοι όπως υποστηρίζει είναι εύρωστοι επιχειρηματίες της Πορτογαλίας και έχει προσκομίσει και δυο φωτογραφίες τους από πάρτι γενεθλίων. Η ισπανική αστυνομία έχει ενημερώσει τις πορτογαλικές αρχές οι οποίοι μαζί με το ίδρυμα «Find Madeleine» ψάχνουν για το κοριτσάκι.
Οι γονείς της Μαντλίν, Κέιτ και Γκάρι, δηλώνουν ευγνώμονες γι' αυτά τα στοιχεία όπως και για κάθε πληροφορία που ρίχνει λίγο φως στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου