Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ακριβαίνουν τα ταξίδια για την Ευρώπη


Αυστραλοί ταξιδιώτες θα πληρώνουν 300 δολάρια έξτρα από τις 19 Φεβρουαρίου για ταξίδια τους στην Ευρώπη μετ’ επιστροφής.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η Qantas ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει την χρέωση για τα καύσιμα (fuel levy) από $20 μέχρι $50 για κάθε σκέλος του ταξιδιού από και προς την Ευρώπη, για να καλύψει το
αυξανόμενο κόστος των καυσίμων.
Επίσης, η Jetstar θα αυξήσει, επιλεκτικά, το κόστος των εισιτηρίων και άλλων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων και των χρεώσεων για τις αποσκευές των ταξιδιωτών.
Υπολογίζεται, ότι από τις 19 Φεβρουαρίου το κόστος ταξιδίου μετ’ επιστροφής στη Βρετανία και άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς θα αυξηθεί από $190 σε $290, ενώ το κόστος ταξιδίου μετ’ επιστροφής στη Βόρεια και Νότια Αμερική Νότια Αφρική και Ινδία θα αυξηθεί από $170 σε $230.
 Η αύξηση για ταξίδια μετ’ επιστροφής για ταξίδια στην Ασία σε χώρες του Ειρηνικού και τη Χονολουλού θα αυξηθεί από $110 σε $150.
Κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της Qantas δηλώνει, ότι οι συνεχείς αυξήσεις της τιμής τους αργού πετρελαίου υποχρεώνουν την εταιρεία να αυξήσει τη χρέωση για τα καύσιμα.
Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα αύξησαν τα εισιτήριά τους και οι Cathay Pacific, Singapore Airlines και British Airways.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου