Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Παραμένει «κόκκινος» ο Κυργιάκος

Τη φανέλα της Λίβερπουλ θα συνεχίσει να φορά ο Σωτήρης Κυργιάκος. Στην αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης απέναντι στη Φούλαμ ο έλληνας αμυντικός συμπλήρωσε 22 συμμετοχές φέτος με τους «κόκκινους» και όπως αποκαλύπτει η «SportDay», στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος που προβλέπει την αυτόματη ανανέωσή
του για ένα χρόνο στη συμπλήρωση του συγκεκριμένου αριθμού εμφανίσεων.

Ο «Sotis» μετακόμισε στο «Άνφιλντ» το καλοκαίρι του 2009 έναντι 3 εκατ. ευρώ από την ΑΕΚ. Μία μεταγραφή που αντιμετωπίστηκε αρχικά με δυσπιστία από την πλειοψηφία του αγγλικού Τύπου και των φιλάθλων των «reds», ωστόσο γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων και αυτό αποδεικνύεται από την ανάδειξή του σε παίκτη του μήνα τρεις φορές στον ενάμιση χρόνο παρουσίας του στην ομάδα από τους φίλους της. Την περασμένη περίοδο πραγματοποίησε 21 συμμετοχές και πέτυχε 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και φέτος μετρά ήδη 22 εμφανίσεις και 2 γκολ.

Δεδομένου ότι ό 31χρονος στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, ο κάθε ενδιαφερόμενος (Στόουκ Σίτι και Μπλάκμπερν έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα της Λίβερπουλ) θα πρέπει να «ξηλωθεί» για να τον κάνει δικό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου