Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

H εκπομπή «Με το δεξί» του ΑΝΤ1 βρίσκεται από την Δευτέρα σε ειδική αποστολή στη Βάλμη ΠΗΝΕΙΑΣ

Οι εργασίες ξεκίνησαν και οι βαριοπούλες πήραν φωτιά. Ο Σπύρος Σούλης με την ομάδα του έπιασε δουλειά και σε λίγες μέρες η πολύπαθη οικογένεια θα μπει «Με το δεξί» στο καινούργιο σπιτικό της.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1 έφτασε μαζί με όλους τους συνεργάτες του στη Βάλμη Ηλείας τη Δευτέρα το πρωί πραγματοποιώντας την υπόσχεσή του για την «ειδική αποστολή Ηλεία», όπως την έχει ονομάσει.
Να θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν η «Espresso» δημοσιοποίησε τον αγώνα της ηρωίδας μάνας Μαρίας Διαμαντόπουλου που, αν και εγκυμονούσα, όρμησε μέσα στις φλόγες που έκαιγαν ένα δωμάτιο του σπιτιού για να σώσει τα τρία αγγελούδια της.
Η δημοσιοποίηση της ιστορίας ευαισθητοποίησε τον Σπύρο Σούλη και τους υπευθύνους του ΑΝΤ1 που αποφάσισαν να χτίσουν από την αρχή το σπίτι της οικογένειας. Τη Δευτέρα το πρωί τα έξι κοντέινερ με όλα τα απαραίτητα υλικά έφτασαν στη Βάλμη και αμέσως όλοι έπιασαν δουλειά, ώστε μέσα σε έξι μέρες να έχουν χτίσει το σπίτι.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέρνουμε. Δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα από τότε που μάθαμε για το γεγονός που να μην ασχοληθούμε με την “ειδική αποστολή”. Νιώθω πολύ τυχερός που μπορούμε να προσφέρουμε μέσα από τη δουλειά μας, ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ειδικά σε ανθρώπους σαν την οικογένεια Διαμαντόπουλου. Αυτή η μάνα το μόνο που μας ζήτησε, αφού επικοινωνήσαμε μαζί της, ήταν απλώς ένα ασφαλές και υγιές σπίτι, βιώσιμο, που να προσφέρει τα βασικά στα παιδιά της. Κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε» δηλώνει ο Σπύρος Σούλης και οι βαριοπούλες αρχίζουν το γκρέμισμα.
Ενώ ο Σπύρος και οι 150 συνεργάτες του στην «ειδική αποστολή Ηλεία» δουλεύουν πυρετωδώς νυχθημερόν, τα μέλη της οικογένειας Διαμαντόπουλου φιλοξενούνται από την εκπομπή του ΑΝΤ1 στην Πάτρα και ονειρεύονται να μπουν «Με το δεξί» στο καινούργιο τους σπίτι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου