Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Μια ιστοσελίδα για φρούτα και λαχανικά



ImageΜια νέα ιστοσελίδα, με το όνομα www. greekfruits. eu κάνει την εμφάνισή της μέσα  στο πλαίσιο στήριξης των ελληνικών εξαγωγών και με γνώμονα την προώθηση και τη διαφήμιση των εταιρειών που παράγουν και εξάγουν φρούτα και λαχανικά.

Στόχος των ιδρυτών της δεν είναι η δημιουργία μιας ακόμη ιστοσελίδας, αλλά η άμεση προώθηση των εξαγωγών των ελληνικών προϊόντων, έχοντας εξασφαλίσει σημαντικούς χώρους διαφήμισης σε κλαδικά περιοδικά της Ευρώπης.
Η «GREEK FRUITS», έρχεται δημιουργικά να συγκεντρώσει όλο τον κύκλο εργασιών που απαιτεί η εξαγωγική δραστηριότητα, φιλοξενώντας τα επαγγελματικά στοιχεία των ελληνικών εταιρειών σ’ έναν ολοκληρωμένο οδηγό, όπου ο ξένος πελάτης άμεση κι εύκολα θα αποκτά πλήρη εικόνα της αγροτικής παραγωγής και της  εξαγωγικής διαδικασίας της χώρας μας.
Στόχος της εταιρείας είναι η ενεργή δραστηριότητα στο διαδίκτυο, η ηχηρή παρουσία σε κλαδικά περιοδικά όλης της Ευρώπης, με οραματισμό για επέκταση και στις αραβικές χώρες, αλλά και η συμμετοχή μας σε διεθνείς εκθέσεις.
Επίσης, η ιστοσελίδα αυτή θα συνδεθεί με το facebook και το twitter με σκοπό το ελληνικό προϊόν να αποκτήσει ταυτότητα. Επιθυμία της εταιρείας είναι η «GREEK FRUITS», να αποτελέσει τον διαδικτυακό φορέα στήριξης των ελληνικών εξαγωγών, το μέσο προώθησης και διαφήμισης των Ελλήνων παραγωγών – εξαγωγέων στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου