Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Η λίστα γάμου της Kate και του William


Ο πολυαναμενόμενος γάμος του πριγκιπικού ζεύγους πλησιάζει και οι προετοιμασίες γίνονται με ταχύτατους ρυθμούς! Το ζευγάρι ετοιμάζει τη λίστα των καλεσμένων προσεκτικά και μέχρι στιγμής
έχει καταλήξει σε αρκετές διασημότητες αλλά και σε δικούς τους φίλους. Τουλάχιστον οι μισοί προσκεκλημένοι είναι αποκλειστικά φίλοι της Kate και του William.

O David και η μέλλουσα μανούλα Victoria Beckham είναι από τους πρώτους προσκεκλημένους. William και Kayne West είναι έτοιμοι να «ραπάρουν» στο πριγκιπικό γάμο, ενώ ο Elton John, που είχε τραγουδήσει και στην κηδεία της μητέρας του William, Diana, λέγεται πως επίσης έχει λάβει πρόσκληση. Αν και ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα ξαφνιαζόταν με αυτό το ενδεχόμενο, καθώς δεν γνωρίζει πολύ καλά το ζευγάρι, οι φήμες φαίνεται πως τον διαψεύδουν, καθώς η πληροφορία ότι θα πάει στον γάμο κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Ο σκηνοθέτης και πρώην σύζυγος της Madonna, πάντως, Guy Ritchie, περίμενε την πρόσκληση, καθώς είναι μακρινός ξάδελφος της νύφης. Εξήντα μέλη της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά και 40 μέλη ξένων βασιλικών οικογενειών αναμένεται να δώσουν το «παρών» στον γάμο, ενώ πρόσκληση έχουν λάβει όλες οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης. Ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονται ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος με την σύζυγό του Άννα - Μαρία, ο βασιλιάς της Ιορδανίας με την σύζυγό του Ράνια, ο Σουλτάνος του Ομάν, ο πρίγκιπας του Αμπου Ντάμπι, ο Σουλτάνος του Μπρουνέι και ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας.

Πλούσια λίστα θα λέγαμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου