Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

"Καταπέλτης" ο Εισαγγελέας για Κεντέρη και Θάνου, πριν από το Πάσχα αναμένεται η απόφαση


   Σήμερα Τρίτη, στην δίκη του Κώστα Κεντέρη και της Κατερίνας Θάνου, ο Εισαγγελέας, Γιώργος Πέτρος, κατά την αγόρευση του τόνισε πως το ατύχημα των δυο αθλητών παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ήταν
σκηνοθετημένο και ζήτησε την ενοχή τόσο των δυο αθλητών όσο και του προπονητή τους Χρήστου Τζέκου αλλά και των γιατρών του ΚΑΤ που τους είχαν εξετάσει.
Όπως ανέφερε ο Εισαγγελέας: "Δεν έγινε κανένα ατύχημα και δεν υπήρχε κανε΄νας λόγος νοσηλείας. Ουδέποτε έλαβε χώρα το συμβάν. Τα όσα κατέθεσαν μεταγενέστερα οι κατηγορούμενοι Κεντέρης, Θάνου, τζέκος και ο αυτόπτης μάρτυρας Σακελαρίου ήταν ψευδή. Ήταν ψευδή όλα, δεν είχαν πάθει τίποτα".
Ο Εισαγγελέας αναγνώρισε πως οι δυο αθλητές έχουν ελαφρυντικά καθώς όπως υποστήριξε ήταν ψυχικά εξαρτημένοι από τον Τζέκο. Ελαφρυντικά αναγνωρίστηκαν και στους γιατρούς του ΚΑΤ καθώς, όπως είπε ο Εισαγγελέας, είχαν μπροστά τους δυο Θρύλους της Ελλάδας. Αντίθετα, κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίστηκε στον Τζέκο.
Το Τριμελές Πρωτοδικείο αφού ακούσει τις αγορεύσεις όλων των πλευρών θα ανακοινώσει την απόφαση του, πιθανότατα πριν από το Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου