Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Μαινικετόκουμπα αξίας...180.000


Ο Δήμος Αθηναίων πληρώνει για μανικετόκουμπα, iphone, καμερες και ό,τι άλλο χρειάζεστε... 

   Χιλιάδες ευρώ έχουν σπαταληθεί αλόγιστα τα τελευταία χρόνια
από το δήμο Αθηναίων σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που φέρνει στο φως νεοεκλεγείς δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης. Σύμφωνα με τον δήμαρχο μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι υπέρογκα ποσά από τα δημοτικά ταμεία σπαταλιούνταν σε δώρα, εκδηλώσεις για τη δημόσια εικόνα του δήμου με αποτέλεσμα τα χρέη του δήμου αυτή τη στιγμή να είναι τεράστια.
Συγκεκριμένα, το 2010 μόνο για τον δημοτικο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84» σπαταλήθηκαν 182.000 ευρώ όχι για να καλυφθούν λειτουργικά έξοδα αλλά για δώρα όπως μανικετόκουμπα, ζώνες, iPhone, λάπτοπ, κάμερες, τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές.
Επίσης, για τις δημόσιες σχέσεις του δήμου, για συνέδρια, εκδηλώσεις σπαταλήθηκε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Έθνους» ο δήμος αυτή τη στιγμή έχει χρέη ύψους 77 εκατ. ευρώ και δάνεια που φτάνουν τα 220 εκατ. ευρω!
Έτσι, ο προϋπολογισμός του 2011 καταρτίστηκε στα 818 εκατομμύρια ευρώ, μειωμένος κατά 172.000 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με το 2010. Ο κ. Καμίνης κατά την εκλογή του είχε υποσχεθεί να κοπούν οι αλόγιστες σπατάλες και να μπει τάξη στα οικονομικά κάτι που ο δήμος φαίνεται να χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου