Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Eπιμένει στην άποψή του για γενικό... φαγοπότι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης


   Στις ατομικές και συλλογικές πρακτικές των πολιτών και πολλών επαγγελματιών αποδίδει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, τη διόγκωση του δημοσίου ελλείμματος, επιμένοντας να "μοιραστεί" την ευθύνη με τους πολίτες και επαναλαμβάνοντας τη φράση του "μαζί τα φάγαμε".
Σε δηλώσεις του στο "Βήμα 99,5", το Σάββατο (19/02), ο κ. Πάγκαλος, είπε ότι το "μαζί τα φάγαμε, προέρχεται από διαδικασίες
που περιλαμβάνουν και τον πολίτη ατομικά ή συλλογικά".
Δίνοντας ένα παράδειγμα τέτοιων συμπεριφορών, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε τη μη καταβολή του ΦΠΑ στο κράτος, η οποία είναι "υπεξαίρεση, ποινικό αδίκημα" που "έχουν κάνει πολλοί επαγγελματίες".
"Όταν παίρνει το σωματείο δώρα και μπαξίσια από την εργοδοσία και την κυβέρνηση, αυτό δημιουργεί μία περαιτέρω τρύπα στο έλλειμμα,. Έτσι δημιουργήθηκε το έλλειμμα, με υπερβολικές δαπάνες και όχι επαρκή έσοδα", δήλωσε αναφερόμενος στο συνδικάτο της ΔΕΗ, τη ΓΕΝΟΠ.
Ακόμη, όσον αφορά στο ζήτημα των μεταναστών, ο κ. Πάγκαλος επισήμανε ότι "θα υπάρχει μία συνοικία μεταναστών, δεν θα εξαφανιστούν οι μετανάστες. Αυτό θα ήθελα να το πω σε όσους φαντάζονται ότι θα κάνουμε κάποιου είδους εκκαθάριση των ξένων εργατών. Βεβαίως αυτό που δεν είναι εφικτό, είναι η ανομία", κατέληξε.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου