Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Δεν κάλεσαν τον Γάλλο επιθετικό για το... πήδημα


   Η ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, άσκησε σήμερα στην ΑΕΚ πειθαρχική δίωξη για επεισόδια «ευρείας κλίμακας», με αφορμή τα όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου. Ωστόσο, προφανώς ξέχασε να καλέσει τον ποδοσφαιριστή, Τζιμπρίλ Σισέ, για τις δηλώσεις που
ακολούθησαν του ματς. Ο Γάλλος επιθετικός πήγε στην συνέντευξη Τύπου και μίλησε με... γαλλικά, για τον διαιτητή της αναμέτρησης, κάτι που θα έπρεπε να κάνει τον κ. Φάκο να καλέσει και τον επιθετικό του ΠΑΟ σε απολογία και να τον τιμωρήσει. Κάτι που δεν έγινε -ούτε- σήμερα και σίγουρα η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί μία πρόκληση, καθώς ο Σισέ εξακολουθεί να έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με την Ένωση.
Απλά να θυμίσουμε ότι ο εν λόγω εισαγγελέας έχει καλέσει στο παρελθόν και άλλους ποδοσφαιριστές, για πολύ πιο ασήμαντα περιστατικά. Ήταν αυτός που κάλεσε τον Μήτρογλου για το πεσμένο σορτσάκι, τον Πηλαδάκη για δηλώσεις του κατά της διαιτησίας, αλλά με πιο κόσμιο τρόπο, για δηλώσεις του Μανιάτη, αλλά και για νεύρα του Τοροσίδη στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Στην περίπτωση του Γάλλου, ακόμα δεν έχει κινητοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου