Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Θρίλερ με την εξαφάνιση 2 κοριτσιών


   Συναγερμός σε 188 χώρες έχει ηχήσει από την Ιντερπόλ για τον εντοπισμό δυο δίδυμων 6χρονων κοριτσιών τα οποία απήγαγε ο πατέρας τους, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Στις 30 Ιανουαρίου, τα δίδυμα κορίτσια, η Αλέσια και Λίβια, απήχθησαν από το σπίτι τους στην Ελβετία. Έμεναν με τη μητέρα
τους, αλλά την επιμέλειά τους την είχαν και οι δύο γονείς.
Ο πατέρας τους Ματίας Σεπ αυτοκτόνησε την Πέμπτη πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στο σταθμό Τσερινιόλα, στη νότια Ιταλία, όμως τα δύο κορίτσια δεν έχουν βρεθεί ακόμη.
«Η μητέρα (των κοριτσιών) ελπίζει ότι ο Ματίας Σεπ τα έχει αφήσει σε κάποιον στην Ελβετία, τη Γαλλία ή τη Ιταλία» δήλωσε μία φίλη της στην ελβετική εφημερίδα Sonntagszeitung.
Η Ιντερπόλ, που έχει χαρακτηρίσει αυτή την υπόθεση «προτεραιότητά» της, έχει σημάνει συναγερμό σε όλες τις χώρες-μέλη της και έχει αναρτήσει τις φωτογραφίες τους στον δικτυακό της τόπο.
Νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν την Κυριακή κάνουν τους Ελβετούς και Γάλλους ερευνητές να πιστεύουν ότι τα δύο κορίτσια βρίσκονταν τη Δευτέρα στη Μασσαλία μαζί με τον πατέρα τους, ο οποίος αγόρασε τρία εισιτήρια για το φέρι-μποτ προς το Προπριάνο της Κορσικής.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Ματίας Σεπ εμφανίστηκε σε εστιατόριο στη Νάπολη, αλλά τα παιδιά δεν ήταν μαζί του. Την Πέμπτη ο Ματίας Σεπ αυτοκτόνησε.
Έτσι το μυστήριο που καλύπτει την εξαφάνιση των παιδιών και την αυτοκτονία του πατέρα παραμένει άλυτο, παρά την ανακάλυψη στο σπίτι του μίας διαθήκης.
Σύμφωνα με τις αρχές, στη διαθήκη δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για τα παιδιά ή για το σημείο στο οποίο βρίσκονται.
Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ansa, ο Ματίας Σεπ αφήνει ένα σπίτι στην πρώην σύζυγό του, κάποια περιουσιακά στοιχεία σε άλλα μέλη της οικογένειάς του, αλλά τα περισσότερα στις κόρες του.
Ο Σεπ είχε κάνει ανάληψη 7.500 ευρώ από πέντε διαφορετικά ΑΤΜ στη Μασσαλία, όμως -σύμφωνα με την Repubblica- όταν βρέθηκε το πτώμα του δεν είχε μαζί του παρά περίπου 50 ευρώ.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου