Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ημερίδα για τον Ελαιοκομικό Τομέα από την ΕΔΟΕΕ την Παρασκευή στην Αργολίδα

Ημερίδα για τον Ελαιοκομικό Τομέα διοργανώνει η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Ελαιολάδου & Ελιάς, την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 18.00 στο Ξενοδοχείο Αμαλία (2ο χλμ ε.ο. Ναυπλίου - Άργους, οδός Αμαλίας, Περιοχή Ν. Τίρυνθας). Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από το ΥΠΑΑΤ Τριετούς Προγράμματος δραστηριοτήτων που υλοποιεί η ΕΔΟΕΕ με βάση το κοινοτικό κανονισμό 867/08
Στην ημερίδα έχουν κληθεί και θα παραβρεθούν ως ομιλητές οι: κ. Χρήστος Θεοδώρου, Πρόεδρος ΣΕΛΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών
Ελαιουργείων) ο οποίο θα τοποθετηθεί για «Το παρόν και το μέλλον των Ελληνικών Ελαιουργείων», ο κ. Μανώλης Γιαννούλης, Πρόεδρος του ΣΠΕΛ (Σύνδεσμος Πυρηνελαιουργών Ελλάδας), που θα αναλύσει το θέμα του «Ελαιοκομικού Τομέα και περιβάλλον» και ο κ. Γιώργος Οικονόμου, Μέλος Ομάδας έργου ΕΔΟΕΕ, ο οποίος θα αναφερθεί στις «προτεραιότητες της Εθνικής Στρατηγικής για τον ελαιοκομικό τομέα».

Η ημερίδα απευθύνεται σε ελαιοπαραγωγούς, τυποποιητές και διακινητές ελαιολάδου καθώς και σε πυρηνελαιουργούς.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΟΕΕ

Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Ελαιολάδου και Ελιάς ιδρύθηκε επισήμως στις 20 Μαρτίου 2002 με την παρουσία του Υπουργού Γεωργίας, κ. Γ. Δρυ, ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου έτους αναγνωρίστηκε ως Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Ελαιολάδου και Ελιάς (ΕΔΟΕΕ). Στόχος της είναι να αγγίξει σε βάθος τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο αναζητώντας λύσεις και μέτρα που θα φέρουν αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Γιώργο Αφεντούλη στο 211 0127714

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου