Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Το τέλος του κόσμου τον Μάιο


   Για ποιο λόγο να περιμένουμε ως τον Δεκέμβριο του 2012 για να έρθει το τέλος του κόσμου, αφού σύμφωνα με την Αμερικανίδα Άλισον Γουόρντεν αυτό θα έρθει στις 21 Μαΐου, αυτού του χρόνου!
Η Γουόντερντεν έχει γεμίσει τους δρόμους της Καλιφόρνιας με αφίσες όπου προειδοποιεί ότι στις 21 Μαΐου ο Θεός θα κατέβει στη
γη για να μας κρίνει όλους.
«Θα είναι κάτι το πρωτοφανές, ο κόσμος δεν θα έχει ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Ολοι θα κριθούμε», λέει η Γουόρντεν. «Θεωρώ υποχρέωσή μου να προετοιμάσω όλους για να είναι έτοιμοι απέναντι σε αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός, αφού ο χρόνος που απομένει δεν είναι πολύς».
Η Άλισον καλεί τον κόσμο να μετανοήσει για τις αμαρτίες του πριν έρθει η μέρα της Κρίσης. Φυσικά την ιδέα για την Δευτέρα Παρουσία δεν την είχε η Άλισον αλλά ένας...«προφήτης», ο 89χρονος Χάρολντ Κάμπινγκ ο οποίος ισχυρίζεται ότι στις 21/5/2011 συμπληρώνονται 7.000 χρόνια από τον κατακλυσμό του Νώε και τότε είναι που ο Χριστός θα έρθει να μας κατακεραυνώσει και πάλι.
Ο Κάμπινγκ και η Γουόρντεν μάλιστα έχουν δημιουργήσει την ιστοσελίδα WeCanKnow.com όπου ενημερώνουν όλο τον κόσμο και δίνουν λεπτομέρειες για την ημέρα της συντέλειας. Κρίμα στους Κωνσταντίνους και τις Ελένες που δε θα προλάβουν να γιορτάσουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου