Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Στα Τρίκαλα η Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας και η Ημερίδα για την Κτηνοτροφία

Την πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), στα Τρίκαλα το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 14.00 μ.μ. στον Πολυχώρο THESSALIS (4Ο χλμ. Π.Ο. Τρικάλων –Λαρίσης).

Αναμένεται μεγάλη συμμετοχή των αντιπροσώπων των κτηνοτροφικών οργανώσεων, από όλους τους κλάδους της ελληνικής κτηνοτροφίας και από όλη τη χώρα, γεγονός που
 θα συντελέσει στον ευρύτατο διάλογο για την αντιμετώπιση των χρόνιων και διαρκώς διογκούμενων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι.



Θα παρθούν αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον της κτηνοτροφίας στη χώρα και την αγωνιστική διεκδίκηση επίλυσης των αιτημάτων της.



Παράλληλα ο ΣΕΚ, με στόχο την ενημέρωση των κτηνοτρόφων για τις εξελίξεις στον κλάδο, την ανάδειξη και αντιμετώπιση των προβλημάτων τους, διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Η ανάπτυξη της κτηνοτροφίας τα προβλήματα και οι προοπτικές της»



Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 10.00 π.μ. (Ξενοδοχείο: Gallery Art Hotel, Περιφερειακή οδός Τρικάλων Καρδίτσας).



Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν οι εξελίξεις για την ΚΑΠ μετά το 2013, το νέο Θεσμικό πλαίσιο του ΕΛ.Γ.Α καθώς και τα προβλήματα και οι προοπτικές για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου