Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Βρέθηκαν στην Αλβανία τα αυτοκίνητα του Ριέρα

Στην Αλβανία εντοπίστηκαν πριν από λίγες ήμερες τα 2 αυτοκίνητα του ποδοσφαιριστή του ολυμπιακού Άλμπερτ Ριέρα, τα οποία άγνωστοι τα είχαν κλέψει στα ξημερώματα της 1ης Δεκεμβρίου.

Το βράδυ εκείνο «ποντικοί» τρύπωσαν στην πολυτελή τριώροφη μεζονέτα στην οποία διαμένει ο παίκτης στο Πανόραμα της Βούλας. Οι δράστες φαίνεται να
μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου την ώρα που κοιμόταν ο ισπανός ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του και απέσπασαν μεταξύ άλλων 2.000 λίρες Αγγλίας, 800 ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα.

Στο σπίτι βρήκαν και τα κλειδιά των δυο πολυτελών αυτοκινήτων, μια Mercedes SLK και τζιπ Audi Q7 τα οποία σαν κύριοι τα πήραν από το γκαράζ και εξαφανίστηκαν.

Τα δύο αυτοκίνητα βρέθηκαν σε ερημική τοποθεσία στους Αγίους Σαράντα, και σύμφωνα με πληροφορίες το Mercedes είχε «σβήσει» από μπαταρία. Από τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία η κλοπή αποδίδεται σε σπείρα αλβανών κακοποιών, μέλος της οποίας έχει συλληφθεί πρόσφατα για κλοπές και διαρρήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου