Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Εξωγήινο μωρό στην Ινδία!


   Ένα τουλάχιστον περίεργο γεγονός συνέβη στην Ινδία, όταν μια μητέρα που γέννησε το παιδί της αντί να δει ένα υγιές μωρό είδε κάτι που έμοιαζε με...εξωγήινο!
Το μωρό γεννήθηκε με ένα ανατομικό πρόβλημα στο οποίο το κεφάλι του είναι δυσανάλογο μεγάλο με το σώμα του. Για την ακρίβεια μόνο το κεφάλι ζυγίζει 2,15 κιλά, ενώ θυμίζει αυτά των εξωγήινων όντων
όπως τα φαντάζεται ο κόσμος.
Η μητέρα Sonal Waghela μόλις είδε το παιδί έπεσε αναίσθητη και αρνείται να το ξαναδεί γιατί όπως λέει μοιάζει με παιδί «από έναν άλλον πλανήτη».
Η ασυνήθιστη αυτή γέννα έγινε στο νοσοκομείο «Dr Hiren Thume» της πόλης Gondal στην επαρχία Gujarat. Σύμφωνα με τους γιατρούς μια τέτοια γέννηση συμβαίνει μια φορά στις 100.000 γεννήσεις και οφείλεται στη συσσώρευση νερού στο κρανίο, τα λεγόμενα υδροκέφαλα παιδιά. Αν μάλιστα το μωρό δεν εγχειρηθεί άμεσα δε θα αντέξει για περισσότερο από 4 ή 6 μήνες.
Το μωρό που βρίσκεται αποκλεισμένο από φίλους και συγγενείς και επιτρέπεται μόνο στον πατέρα να το δει θυμίζει έντονα το κρανίο του λεγόμενου «Παιδιού των αστεριών»(φώτο κάτω). Ένα κρανίο που βρέθηκε σε μια σπηλιά πριν από 50 περίπου χρόνια με ασυνήθιστο μέγεθος και τα μάτια πολύ χαμηλά και πολύ κοντά το ένα στο άλλο. Όσοι αναζητούν ενδείξεις για την ύπαρξη των εξωγήινων είδαν σε αυτό την απόδειξη ότι εκεί βρισκόταν θαμμένος ένας εξωγήινος με αυτό το περίεργο κεφάλι. Οι γιατροί όμως και οι ειδικοί τόνιζαν ότι πιθανότατα πρόκειται για κάποια ανατομική παραμόρφωση, όπως η υδροκεφαλίαση και αυτό το μωρό στην Ινδία, ίσως τώρα το αποδείξει πιο έντονα. Εκτός αν δεχτούμε ότι το μωρό είναι κι αυτό...εξωγήινο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου