Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Για εκπόρνευση ανηλίκων ο Καβαλιέρε

Έρευνα σε βάρος του Ιταλού πρωθυπουργού με την κατηγορία της «εκπόρνευσης ανηλίκων» και της «κατάχρησης εξουσίας» ανοίγει η Εισαγγελία του Μιλάνου με φόντο την υπόθεση Ρούμπι -το σκάνδαλο με την 17χρονη Μαροκινή συνοδό που είχε φιλοξενηθεί στις βίλες του Καβαλιέρε. Θύμα πολιτικής δίωξης δηλώνει ξανά ο

 Ιταλός πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι έχει ορκιστεί ήδη στη ζωή των παιδιών ότι δεν έχει διαπράξει κανένα παράπτωμα.

Ο Καβαλιέρε κατηγορείται ότι φιλοξένησε για αρκετά Σαββατοκύριακα στη βίλα του στο Άρκορε, λίγο έξω από το Μιλάνο, την ανήλικη χορεύτρια Καρίμα Ρούμπι Ελ Μαχρούμπ, επισημαίνει η Corriere della Sera.



Όταν η νεαρή συνελήφθη στα τέλη Μαΐου με την κατηγορία της κλοπής, ο Μπερλουσκόνι φέρεται να έκανε κατάχρηση του ρόλου του ως πρωθυπουργού προκειμένου να αποκρύψει την όλη υπόθεση.



Σύμφωνα με τα όσα έχουν δημοσιεύσει ιταλικές εφημερίδες, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τηλεφώνησε προσωπικά στα γραφεία της Αστυνομίας, λέγοντας ότι γνώριζε την κοπέλα αυτή, διότι του είχαν πει ότι ήταν συγγενής του Αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ.



Από την πλευρά του, πάντως, ο Καβαλιέρε υποστηρίζει ότι «προσπάθησε μόνο να βοηθήσει μια κοπέλα που βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση». Επίσης, παγίως δηλώνει πως «ουδέποτε έχει πληρώσει για σεξ».



Κατά τον ιταλικό Τύπο, έχουν πραγματοποιηθεί έφοδοι και έρευνες σε γραφεία στενών συνεργατών του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.



Η Καρίμα -η οποία στο μεταξύ ενηλικώθηκε- έχει δηλώσει ότι παρέστη τουλάχιστον σε δύο δείπνα μαζί με άλλους φιλοξενούμενους σε έπαυλη του Ιταλού πρωθυπουργού.



Μέχρι στιγμής ο δικηγόρος του Μπερλουσκόνι Νικολό Γκεντίνι είχε υποστηρίξει ότι «ακόμη και αν υπήρξαν επαφές με συνοδούς πολυτελείας, ο πελάτης του δεν μπορεί να τιμωρηθεί διότι πρέπει να θεωρηθεί απλώς ο τελικός χρήστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου