Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Θέλει τον Μανωλά ο Μαρινάκης!


   Ο θείος του Στέλιος Μανωλάς αν και είχε προτάσεις από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, άρχισε και τελείωσε την τεράστια καριέρα του στην ΑΕΚ. Σε καμία άλλη ελληνική ομάδα… Τι θα γίνει με τον Κώστα; Η πρώτη επαφή ΑΕΚ και Κώστα Μανωλά για ανανέωση συμβολαίου δεν έφερε συμφωνία και έτσι όλα μένουν «ανοιχτά». Σήμερα, όμως το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στην εφημερίδα «ΝΕΑ» βάζει φωτιά στην Ενωση… Συγκεκριμένα,
αναφέρει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει τον Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρεται ότι ο θείος του Στέλιος θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην συγκεκριμένη μεταγραφή!
Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
ΠΟΙΟΣ  είναι ο νεαρός στόπερ για τον οποίο θέλει να κάνει επένδυση ο Ολυµπιακός για το µέλλον; Ο Κώστας Μανωλάς της ΑΕΚ! Οι Ερυθρόλευκοι γλυκοκοιτάζουν τον 20χρονο σέντερ µπακ (γεννηθείς στις 14 Ιουνίου 1991) και οίδιος θέλει να κάνει ένα βήµα παραπάνω στην καριέρα του.
Σηµαντικό ρόλο στη µεταγραφή θα παίξει ο θείος του Στέλιος Μανωλάς. Ο τελευταίος δεν άφησε την Ενωση ωςποδοσφαιριστής, παρά το γεγονός ότι έγιναν προσπάθειες κατά κύριολόγο από τον Παναθηναϊκό (τον ήθελε πάρα πολύ ο Γιώργος Βαρδινογιάννης) και από τον Ολυµπιακό (τον ήθελε ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς στην πρώτη θητεία του στους Ερυθρόλευκους) και έκλεισε την καριέρα του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επειτα από15 χρόνια ο Στέλιος Μανωλάς έχει αναθεωρήσει τις απόψεις του. Η ΑΕΚ είναι µεγάλη και ιστορική οµάδα, όµως άλλο είναι ο Ολυµπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Το συµβόλαιο του Κώστα Μανωλά λήγει στις 30Ιουνίου 2012, οι ετήσιες απολαβές του είναι 50.000 ευρώ και ο ίδιος έχει τονίσει ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Μάλιστα πρόσφατα αρνήθηκε να υπογράψει νέο συµβόλαιο. Οι δρόµοι Ολυµπιακού - Μανωλά θα συναντηθούν, είτε αποχωρώντας από την ΑΕΚ µεµεταγραφή είτε ελεύθερος. Γραµµή του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να αποκτήσει έντονο ελληνικό στοιχείο η ενδεκάδα της οµάδας του, γι’ αυτό κάνει κινήσεις για να κλείσει για το καλοκαίρι άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές».
Πλέον, μένει να δούμε την αντίδραση της οικογένειας Μανωλά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα και την αντίστοιχη της ΠΑΕ ΑΕΚ για αυτήν την πιθανότητα αποχώρησης του 20χρονου κεντρικού αμυντικού για να πάει στον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου