Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου επέστρεψε γιατί...


Λίγοι είναι οι αξιόλογοι καλλιτέχνες που καταφέρνουν να μεγαλώσουν πολλές γενιές με τα τραγούδια τους χωρίς να χάνουν στιγμή τη δημιουργικότητα τους. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ή καλύτερα ο Βασίλης, είναι ένας από αυτούς. Η κορυφαία φωνή της ελληνικής ροκ μουσικής συνεχίζει να μας χαρίζει καθηλωτικά
τραγούδια.
Το νέο άλμπουμ του Βασίλη έχει την υπογραφή του ίδιου και του Οδυσσέα Ιωάννου. 0ι μουσικές του Βασίλη και οι στίχοι του Οδυσσέα δημιούργησαν δέκα τραγούδια που συγκινούν και σε φέρνουν αντιμέτωπο με τη δική σου ιστορία, όπως το «Μαμά», μια από τις πιο δυνατές μουσικές ιστορίες που έχουν γραφτεί ποτέ.
Το συγκεκριμένο τραγούδι των Charles Aznavour και Robert Gall καταφέρνει να συγκινήσει από το πρώτο άκουσμα. Η δεύτερη διασκευή, που περιέχεται στο cd, είναι το «Το πάρτυ αρχίζει» του Adriano Celentano.
Ιδιαίτερη στιγμή του δίσκου αποτελεί το ντουέτο «Σαν ναυαγός», που τραγουδά μαζί με τον σπουδαίο ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο, μια εξαιρετική μουσική συνεύρεση μεταξύ του λαϊκού και του ροκ τραγουδιού.
Η νέα δισκογραφική εξέλιξη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.
Καλή ακρόαση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου