Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Έρευνα για υπόθεση ξυλοδαρμού μαθητή από καθηγητή


Καταγγελία για άσκηση βίας σε βάρος μαθητή Δημοτικού σχολείου του Πύργου απασχολεί τις Αρχές. Οι γονείς ενός αγοριού 7,5 ετών κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι ο γυμναστής του σχολείου του, χτύπησε το παιδί.


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πατέρας του μικρού αγοριού στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ΟΡΤ, το παιδί γύρισε από το σχολείο το μεσημέρι της Πέμπτης και είπε στους γονείς πως ο γυμναστής το έσπρωξε και του έριξε σφαλιάρα. Οι γονείς είδαν σημάδια στο λαιμό του και μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Ο γιατρός που το εξέτασε εντόπισε εκδορές και μώλωπες στον αυχένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πατέρας μιλώντας στο τοπικό κανάλι.

Οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου αλλά και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με την διευθύντρια κα Βουρλούμη να τονίζει πως η υπόθεση θα διερευνηθεί και υπηρεσιακά, παράλληλα με τη νομική διερεύνηση.

Όπως ανέφεραν εκπαιδευτικοί με τους οποίους επικοινώνησε το iliatora.gr, ο γυμναστής συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής την ώρα του μαθήματος, παρουσία των μικρών μαθητών αλλά και δημοσιογράφων. Έκαναν δε λόγο για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, που χαίρει της εκτίμησης των συναδέλφων του.
Μετά τη σύλληψη του ο 36χρονος γυμναστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηλείας, του ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, έλαβε προθεσμία να απολογηθεί και αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: iliatora.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου