Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Την έκανε «τόπι» στο ξύλο γιατί δεν μαγείρεψε



Το θύμα υποστηρίζει στο δικαστήριο τον άντρα της!
Ο 61χρονος James Allen, ανώτατος δικαστής στη Βρετανία, κατηγορείται για ξυλοδαρμό της συζύγου του. Αιτία; Το ότι εκείνη δεν μαγείρεψε μία μέρα γιατί παρηγορούσε την οικιακή βοηθό, που αντιμετώπιζε προσωπικό πρόβλημα, σύμφωνα με την Daily Mail.







Ο 61χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι η γυναίκα του αυτοτραυματίστηκε, δίνοντας μπουνιές στο πρόσωπό της, κατά τη διάρκεια ενός καυγά. Το συγκλονιστικό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι η 44χρονη κακοποιημένη σύζυγος, υποστηρίζει τον άντρα της, λέγοντας ψέμματα στο δικαστήριο, το οποίο, όμως, δεν πείθεται.






Την αστυνομία κάλεσε ένα 8χρονο αγόρι, το οποίο βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του καβγά, λέγοντας στην αστυνομία: «ελάτε, ο κ. Allen προσπαθεί να σκοτώσει τη γυναίκα του!». Κομμάτι της ηχογραφημένης ομιλίας ακούστηκε στο δικαστήριο, αλλά ο επί 10 χρόνια δικαστής και κατηγορούμενος συνέχιζε να υποστηρίζει ότι η γυναίκα του έχει προϊστορία με περιστατικά αυτοτραυματισμών, ενώ έχει καταλήξει και στο νοσοκομείο στην προσπάθειά της να κόψει τις φλέβες της.






Η κατάθεση στο δικαστήριο ενός γιατρού κάνει ακόμα πιο ισχυρή την απόφαση ότι το ζευγάρι ψεύδεται. Ο Dr William Lawler ισχυρίστηκε ότι ο αυτοτραυματισμός είναι ασυνήθιστο φαινόμενο. «Είναι ασυνήθιστο το θύμα να έχει δώσει μπουνιές στο ίδιο του το πρόσωπο» είπε ο γιατρός.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου