Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ψωμάκια με το σύμβολο του Σατανά


   Μετά τα κεκάκια με τη σβάστικα ένα άλλο προϊόν ζύμης έρχεται να προκαλέσει την Εκκλησία και κάθε Χριστιανό αυτή τη φορά. Μια εταιρία της Νέας Ζηλανδίας με το όνομα Hell Pizza (Πίτσα Κόλαση)
διαφημίζει τις τελευταίες μέρες ψωμάκια «σφραγισμένα» με την πεντάλφα του Σατανά και τη λεζάντα «Για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Κάτι σαν τον Χριστό».
Το Όκλαντ έχει γεμίσει με αυτές τις αφίσες ενώ η Εκκλησία εμφανίζεται εξαγριωμένη και εκπρόσωπός της χαρακτήρισε τη διαφήμιση «αισχρή»:
«Υποθέτω ότι κατά μια έννοια γνωρίζουν οι κύριοι ότι ο Χριστός ήταν στη γη για περιορισμένο χρόνο αλλά αρκετοί άνθρωποι θα αποφασίσουν να μποϊκοτάρουν το προϊόν για αρκετό καιρό και όχι περιορισμένο, όπως εγώ», είπε ο επίσκοπος του Όκλαντ, Πάτρικ Νταν.
Πάντως η εταιρία δηλώνει ότι της αρέσει πολύ η καμπάνια της και δε μπορεί να καταλάβει γιατί η διαφήμιση είναι αισχρή και προσβάλλει τη θρησκεία κάποιου.
Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που οι διαφημίσεις της συγκεκριμένης εταιρίας προκαλούν καθώς το 2008 είχε αναγκαστεί να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια του σερ Έντμουντ Χίλαρι καθώς σε μια διαφήμιση για το Χάλοουιν απεικόνιζε τα οστά σερ μαζί με το Χιθ Λέτζερ να χορεύουν πάνω από τους τάφους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου