Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ο Μητροπολίτης Πατρών συγκεντρώνει τρόφιμα για όσους έχουν ανάγκη


Στην εγκύκλιο του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου η οποία θα διαβαστεί στις εκκλησίες της πόλης τις δυο επόμενες Κυριακές επισημαίνεται: «Το Άγιο Πάσχα πλησιάζει. Όλοι μας ετοιμαζόμαστε να
γιορτάσουμε τη μεγάλη γιορτή. Όμως κοιτάξτε, σας παρακαλώ, τη φρικτή πραγματικότητα γύρω μας. Συνάνθρωποί μας, έλληνες κα μετανάστες πεινούν και περιφέρονται με τον πόνο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους. Οι δυσκολίες των καιρών, κτύπησαν νοικοκυριά, αφήρεσαν εργασίες, άφησαν συνανθρώπους μας στους δρόμους. Κάθε ημέρα γινόμαστε μάρτυρες θλιβερών σκηνών, εξαιτίας της φτώχειας και της ανέχειας.

Ίσως δεν περιμέναμε ποτέ, να φτάσουμε μέχρις εδώ. Όμως δυστυχώς κάναμε κακούς υπολογισμούς. Τώρα είναι ανάγκη, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βρούμε τρόπους, ώστε να απαλύνουμε τον πόνο των συνανθρώπων μας, πού υποφέρουν. Γι αυτό σας παρακαλώ, να έλθετε αρωγοί στην προσπάθεια συγκεντρώσεως αγαθών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανεμηθούν στους εμπεριστάτους αδελφούς μας».

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σε όλους τούς Ιερούς Ναούς της Μητρόπολης Πατρών θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, τα οποία αντέχουν εκτός ψυγείου, ώστε μέσω της τραπέζης τροφίμων και των ναών, να διανεμηθούν σε όσους τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου