Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Μουρίνιο: «Αν με διώχνανε, δεν θα πήγαινα στη Μάλαγα!»

«Καρφιά» κατά του προκατόχου του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και αντιπάλου του με τη Μάλαγα την Πέμπτη για την Primera Division εξαπέλυσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.
 «Η διαφορά μου με τον Πελεγκρίνι είναι πως αν με απολύσει η Ρεάλ
δεν θα πάω να γίνω προπονητής στη Μάλαγα, αλλά σε μία μεγάλη ομάδα στην Αγγλία ή την Ιταλία. Δεν θα είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής.

Κάνοντας μια σύγκριση μεταξύ της δικής του Ρεάλ και της περσινής του Χιλιανού προπονητή είπε: «Στο πρωτάθλημα τα έχουμε πάει ήδη καλύτερα από την περσινή ομάδα, ενώ στο Champions League όχι ακόμη, αφού απομένει η ρεβάνς με τη Λιόν, από την οποία η Ρεάλ αποκλείστηκε πέρυσι. Στο πρωτάθλημα έχω τη δική μου φιλοσοφία. Το να τερματίσεις δεύτερος σημαίνει πως είσαι ο καλύτερος από τους υπόλοιπους».

Τέλος, εξέφρασε τη στήριξή του στον Κακά, ο οποίος πασχίζει ακόμη να βρει τον καλό του εαυτό μετά την πολύμηνη αποχή του από τα γήπεδα. «Για έναν παίκτη με την ποιότητα, την εκρηκτικότητα και την ταχύτητά του, δεν είναι εύκολο να μένει για τόσο καιρό εκτός δράσης. Δεν περιμέναμε να επιστρέψει από τον τραυματισμό του και να κάνει τα θαύματα που έκανε με τη Μίλαν όταν κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα. Ο άνθρωπος δουλεύει σκληρά για να βελτιωθεί. Πρέπει να συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε και να του δίνουμε ευκαιρίες, γιατί είναι φανταστικός παίκτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου