Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Η Ελληνίδα που μάγεψε τον υιό Καντάφι


   Από μια Ελληνίδα είχε γοητευτεί ο γιος του Μουαμάρ Καντάφι, Μουτασίμ, όταν πριν από μερικά καλοκαίρια στη Μύκονο είχε συναντήσει την πρώην Σταρ Ελλάς, Νίνα Γεωργαλά.
Όταν τη συνάντησε φαίνεται ότι ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος καθώς
όσο ήταν στο νησί δεν είχε μάτια για καμία άλλη καλλονή, Ελληνίδα ή ξένη.
Σύμφωνα με τους ντόπιους ο Μουτασίμ εκείνο το καλοκαίρι ήταν τόσο εκστασιασμένος με τη Νίνα που άφηνε τεράστια φιλοδωρήματα στους σερβιτόρους.
«Κανένας άλλος διάσημος δεν είχε καταφέρει ή δεν επιδίωξε να κάνει τη ζωή που έκανε ο Μούτι επί εβδομάδες στο νησί. Είχε καταφθάσει στη Μύκονο με το ιδιωτικό του τζετ, μαζί με περίπου 25 άτομα, εκ των οποίων και οι σωματοφύλακές του», λένε οι ντόπιοι.
Ο Μουτασίμ κατοικούσε στην προεδρική βίλα πολυτελούς ξενοδοχείου του νησιού με 7.500 ευρώ τη βραδιά, είχε νοικιάσει γιοτ για 20.000 ευρώ την ημέρα και σπαταλούσε καθημερινά πάνω από 10.000 ευρώ για τη διασκέδασή του και για να προσφέρει τα καλύτερα στο μοντέλο που του είχε κλέψει την καρδιά. ΚΙ όλα αυτά που οι Λίβυοι πεινούσαν και πεινούν.
Μάλιστα από τότε, η Νίνα εξαφανίστηκε από την Ελλάδα προκαλώντας μάλιστα και το ενδιαφέρον ξέννων πρακτόρων που γνώριζαν την καλοκαιρινή της σχέση με το γιο του Καντάφι. Τελικά, αποδείχθηκε ότι η Νίνα είχε μετακομίσει μόνιμα στο εξωτερικό και ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις. Να σημειώσουμε ωστόσο ότι έχει φωτογραφηθεί γυμνή ουκ ολίγες φορές για διάφορα περιοδικά όπως το Playboy και το Nitro.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου