Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Θα γίνει τελικά άγαλμα ο Ρόμποκοπ


   Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι κάτοικοι του Ντιτρόιτ οι οποίοι προσπαθούν να μαζέψουν λεφτά για να κατασκευάσουν ένα άγαλμα του Ρόμποκοπ, του ρομπότ-ήρωα που...διέπρεξε στην πόλη έστω και κινηματογραφικά.
Όπως είχε γίνει γνωστό πριν λίγο καιρό ο δήμαρχος της πόλης είχε
απορρίψει την πρόταση των κατοίκων να κατασκευαστεί ένα άγαλμα προς τιμήν του Ρομποκοπ, όμως αυτοί δε το έβαλαν κάτω. Δημιούργησαν μια σελίδα στο Facebook με όνομα «Build a statue of RoboCop in Detroit» και με σκοπό να μαζέψουν λεφτά μόνοι τους για να αναγερθεί το άγαλμα. Είχαν ωστόσο δηλώσει ότι αν δε μαζευτούν τουλάχιστον 50.000 δολαρια θα παρατούσαν την προσπάθεια. Ενώ λοιπόν, είχαν συγκεντρώσει 25.000, χάρη στη δωρεά ενός επιχειρηματία, του Πιτ Χότελετ το ποσό διπλασιάστηκε και έφτασε τις 50.000! Ο Πιτ που δώρισε 25.000 δολάρια, διαθέτει την επιχείρηση Omni Consumer Products η οποία έχει ίδιο όνομα με την εταιρία που ελέγχει την πόλη στην ταινία και είναι μεγάλος φαν του Ρόμποκοπ.
Επίσης, ένας κατασκευαστής ρομπότ-αντιγράφων για μουσεία και εκθέσεις προσφέρθηκε να κατασκευάσει το άγαλμα.
Τώρα η προσπάθεια συνεχιζεται για να μαζέψουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν ώστε να κάνουν το άγαλμα μεγαλύτερο. Το υλικό από το οποίο θα είναι φτιαγμένο θα είναι μάλλον από μπρούντζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου