Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Εβαλαν φράγμα στο δρόμο για να τον ληστέψουν!

Όλο και πιο ευφάνταστες μεθόδους σκαρφίζονται οι κακοποιοί για να καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν τα θύματά τους και να τα ληστεύουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ληστεία σε βάρος ενός ηλικιωμένου στην Κρήτη, που υποχρεώθηκε να βγει από το φορτηγάκι του για να απομακρύνει ένα... πλέγμα που ήταν απλωμένο στη μέση του δρόμου, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότ
ι το είχαν τοποθετήσει ληστές!

Οι άγνωστοι κουκουλοφόροι, που δεν είχαν όπλα αλλά κρατούσαν ρόπαλα στα χέρια, πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά στον 67χρονο στην επαρχιακή οδό Αγίου Θωμά- Δουλίου Ηρακλείου και άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι! Όταν έκαμψαν την αντίστασή του, του άρπαξαν από την τσέπη 260 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Το θύμα ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Αγίου Μύρωνα, άνδρες του οποίου αναζήτησαν τους δράστες αλλά εκείνοι είχαν ήδη χαθεί.

*** Στην Λάρισα, δύο ληστές χτύπησαν μέρα- μεσημέρι μια αντιπροσωπεία τσιγάρων αιφνιδιάζοντας τους τρεις συνιδιοκτήτες με την απειλή όπλων. Τους άρπαξαν 4.900 ευρώ, 200 κάρτες κινητής τηλεφωνίας των 10 ευρώ και 90 κάρτες κινητής τηλεφωνίας των 5 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου