Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

“Να βάλει φούστα ο Μαρινάκης”


   Στον ραδιοφωνικό σταθμό, "Sentra 103,3", μίλησε ο Μίμης Δομάζος, για τα όσα διαδραματίστηκαν εχθές το βράδυ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του ντέρμπι.
Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» και νυν διοικητικός παράγοντας της
ομάδας, χαρακτήρισε τα όσα έγιναν ντροπή, κάλεσε το αφεντικό του Ολυμπιακού να βάλει φούστα, χαρακτήρισε εγκληματία τον διαιτητή, Καλόπουλο, ενώ χαρακτήρισε τον Μητρόπουλο, τσαμπουκά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μίμης Δομάζος:
Για τον Καλόπουλο: "Είδε όλη η Ελλάδα τι έγινε. Υπήρχε εισαγγελέας έπρεπε να πάει μέσα για κακούργημα. Γι αυτό βλέπουμε τέτοια στα γήπεδα, μπαίνουν, δέρνουν είναι ντροπή.
Αμα του έχουν πει τα αφεντικά του να παίξει έτσι, έτσι θα παίξει. Μπορεί να μην δει αυτές τις φάσεις; Είναι σοβαρά πράγματα; Δεν πρέπει να ξανασφυρίξει πρέπει να του πάρει τη σφυρίχτρα κι αυτός και οι λάινσμαν. Να μείνουν νεαροί διαιτητές κι ό,τι γίνει".
Για τον Παναθηναϊκό: "Εδειξε ότι και καλύτερη ομάδα έχει και καλύτερους παίκτες έχει. Ασχετα αν είναι στο -10 στο πρωτάθλημα δεν μου λέει τίποτα".
Για τον Μητρόπουλο: "Μας χτυπήσανε και βγήκε ο Μητρόπουλος κι έκανε τσαμπουκά. Έπρεπε να είμαι εγώ στον στίβο μέσα. Δεν θα έκανα τσαμπουκά να τον βάλω στη θέση του ήθελα. Να το υποστηρίξει το μεροκαματάκι του, αλλά αλλιώς. Έχει παίξει μπάλα και ξέρει. Δυστυχώς δεν ήταν ποτέ μεγάλος παίκτης και άνθρωπος, δεν έκανε τίποτα. Οι μαγκιές δεν περνάμε στο γήπεδο. Οι μαγκιές περάσανε γιατί ο ΠΑΟ δεν είχε κανέναν στον πάγκο του. Έχει διοικητικά προβλήματα και δεν είχε αυτούς που πρέπει στον πάγκο».
Για τον Σισέ: "Για τον Σισέ δεν ξέρω τι θα κάνει, θα δούμε στην πορεία. Όταν συμπεριφέρονται έτσι σ'έναν παίκτη επαγγελματία που έρχεται να παίξει μπάλα και τον χτυπάνε είναι ντροπή".
Για τις δηλώσεις Μαρινάκη: "Ο Μαρινάκης μάλλον είχε φάει ψάρι το μεσημέρι και δεν έβλεπε καλά. Φούστα να βάλει αυτός που φοράει τα παντελόνια!"
Για το αν τελείωσε το πρωτάθλημα: "Ο Παναθηναϊκός δεν τελειώνει, η Ακρόπολη δεν τελειώνει ποτέ. Θα το δούμε και το πρωτάθλημα έχει ακόμα. Τους το χαρίζουμε, χάρισμά τους. Τέτοια πρωταθλήματα εμείς δεν παίρνουμε. Γιατί να έρθει ο ξένος εδώ να παίξει μ' αυτά που βλέπει; Καλά τα έλεγε ο Σισέ. Ποιος μεγάλος παίκτης να ‘ρθει».
Για την χθεσινή διαιτησία: "Δεν είπα ότι ο ΠΑΟ δεν έχει πάρει ένα μάιμου, αλλά αυτοί πόσα πήρανε; Δεν είναι να ακυρώνονται τέτοια γκολ (σ.σ.: του Κατσουράνη) σε τέτοια ματς. Δεν υπάρχει λάθος, τι λάθος; Ασχετα με τον λάινσμαν έπρεπε να το πάρει πάνω του ο διαιτητής. Τρία μέτρα πίσω είναι ο Κατσουράνης. Δεν έδωσε και το πέναλτι. Θα πάει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και θα γελάμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου