Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Την σκότωσε για να τον κεράσουν πρωινό!


   Ένα 15χρονο κορίτσι, η Ρεμπέκα Άιλγουόρντ, δολοφονήθηκε άγρια σε ένα δάσος στην Ουαλία από ένα 16χρονο αγόρι που παλιότερα διατηρούσαν σχέση. Ο φόνος έγινε εξαιτίας ενός στοιχήματος. Έπαθλο ήταν ένα κερασμένο πρωινό!
Όλα ξεκίνησαν, τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ο δράστης άρχισε να λέει στους φίλους του ότι ήθελε να σκοτώσει την πρώην κοπέλα του. Οι φίλοι του υποθέτοντας ότι έκανε πλάκα τον ενθάρρυναν, αφού όπως δήλωσαν «έλεγε πολλές φορές ότι θα κάνει πράγματα, αλλά πάντα έκανε πίσω». Ο 16χρονος επέμενε ότι θα το πράξει και τους ρώτησε τι θα του έδιναν αν το έκανε τελικά. Οι νεαροί που εκείνη τη στιγμή έπαιρναν το πρωινό τους σε μια καφετέρια του υποσχέθηκαν ότι θα τον κερνούσαν ένα πλούσιο
πρωινό.
Μια εβδομάδα μετά, ο νεαρός επικοινώνησε με την κοπέλα και της ζήτησε να συναντηθούν σε ένα ερημικό δάσος. Της ζήτησε επίσης να μην πει σε κανέναν ποιον θα συναντούσε. Η Ρεμπέκα όμως είπε το όνομα του αγοριού στη μητέρα της και πήγε στο ραντεβού της φορώντας τα ολοκαίνουργια ρούχα που είχε αγοράσει.
Όταν βρέθηκαν μόνοι τους, ο δράστης χτύπησε τη Ρεμπέκα στο κεφάλι πολλές φορές με μια πέτρα.
Ο δράστης ωστόσο αρνείται κάθε κατηγορία και δηλώνει αθώος. Αντίθετα, η εισαγγελία είναι σίγουρη για την ενοχή του, καθώς εκτός από την ομολογία της μητέρας, υπάρχουν και τα μηνύματα στο MSN του δράστη με τους φίλους του όπου μιλάνε για τη δολοφονία, που πρόκειται να γίνει, σαν ένα μεγάλο κατόρθωμα. Μάλιστα ο ένας φίλος του υπόσχεται στον δράστη ένα πραγματικά μεγάλο, πλούσιο πρωινό ως έπαθλο!
Η δίκη συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου