Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Απίστευτη προσφορά για μετατροπή υγραερίου


Με γοργούς ρυθμούς κερδίσει συνεχώς έδαφος η υγραεριοκίνηση στην Ελλάδα, γεγονός που οφείλεται στην κατακόρυφη αύξηση της βενζίνης που κυμαίνεται πάνω από 1.60 ευρώ το λίτρο.  Σύμφωνα με
στοιχεία, πάνω από 6.000 αυτοκίνητα το μήνα αλλάζουν… καύσιμο, αφού οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στο τεράστιο κόστος χρήσης του αυτοκινήτου τους.

Να αναφέρουμε ότι, το κόστος του υγραερίου βρίσκεται κοντά στο 0.80 € το λίτρο, οπότε μπορεί ο καθένας να καταλάβει το κέρδος που έχει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου όταν κάνει χρήση του συγκεκριμένου καυσίμου. Σημαντικό ρόλο παίζει η τοποθέτηση αλλά και οι εγγυήσεις που προσφέρουν οι εταιρείες, κάτι που ορισμένοι ιδιοκτήτες δεν δίνουν μεγάλη έμφαση προκειμένου να γλιτώσουν 100-200 ευρώ βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους τη ζωή. Τη λύση δίνει η εταιρεία Μακρής που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1989 με κάθετες μονάδες SEAT και Citroen (από το 2006). Η εν λόγω, που συνεργάζεται με την κορυφαία ιταλική εταιρεία κατασκευής κιτ υγραερίων Tartarini (δραστηριοποιείται από το 1945) προσφέρει τη μετατροπή αυτή, στο ποσό των 1.100 ευρώ (επιπλέον το ΦΠΑ) και αφορά όλα τα τετρακύλινδρα μοντέλα. Η συγκεκριμένη γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό ενώ προσφέρεται και γραπτή εγγύηση.

Για περισσότερες πληροφορίες ισχύουν τα τηλέφωνα 210 2930311 και 2791233 ενώ στην ιστοσελίδα www.a-makris.gr μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε. Σημαντικό εργαλείο, είναι επίσης η εφαρμογή που υπάρχει στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.autogashellas.gr/index.php όπου μπορείτε να υπολογίσετε ακριβώς το κέρδος από τη μετατροπή σε υγραέριο, ανάλογα με τα χιλιόμετρα που καλύπτετε το χρόνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου