Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Απίστευτο περιστατικό στη Βραζιλία

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους αλλά και στην τύχη τους μια ομάδα ποδηλατιστών στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας όταν κατά τη διάρκεια μια πορείας διαμαρτυρίας ένα αυτοκίνητο πέρασε ανάμεσά τους χτυπώντας πολλούς ανθρώπους που βρίσκονταν πάνω στα ποδήλατά τους. Το
γεγονός καταγράφηκε σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο.


Την Παρασκευή το απόγευμα, μια ομάδα ποδηλατιστών είχε ξεχυθεί στους δρόμους του Πόρτο Αλέγκρε, όπως συνηθίζουν πάντα την ημέρα αυτή για την προώθηση της ποδηλασίας. Ένας οδηγός σε ένα μαύρο αυτοκίνητο που βιαζόταν ζήτησε από τους ποδηλάτες να τον αφήσουν να περάσει. Όταν όμως αυτοί δεν τον άφησαν, ο οδηγός Ρικάρντο Νέις πάτησε το γκάζι και χτύπησε τουλάχιστον 15 ποδηλάτες, οι οποίοι εκτοξεύτηκαν στον αέρα μαζί με τα ποδήλατά τους. Λίγο παρά κάτω άφησε το αυτοκίνητο σε μια άκρη και έφυγε για να μην τον βρουν οι παρευρισκόμενοι. Τελικά σήμερα Δευτέρα, ο 47χρονος υπάλληλος τραπέζης οδηγήθηκε στην αστυνομία για να καταθέσει.

Ο δικηγόρος του Νέις παρουσιάζει ωστόσο τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Σύμφωνα με τον δικηγόρο οι ποδηλάτες, αφού δεν τον άφησαν να περάσει του έκοψαν την πρόσβαση και σε έναν άλλο παράδρομο, ενώ του χτυπούσαν το παράθυρο του συνοδηγού όπου καθόταν ο γιος του. Στην προσπάθειά του λοιπόν να προστατεύσει τον ίδιο και το γιο του αποφάσισε να...πατήσει μερικούς! Σύμφωνα με τον Νέις φοβήθηκε ότι θα τον λίντσαραν οι ποδηλάτες και αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα.

Ένας ποδηλάτης ωστόσο δηλώνει ότι προσπάθησαν ήρεμα να τον πείσουν ότι θα πρέπει να περιμένει υπομονετικά καθώς στα ποδήλατα υπήρχαν και ηλικιωμένοι και παιδιά αλλά ο Νέις τους δήλωσε ότι είναι πολύ βιαστικός για να περιμένει. Και πάτησε το γκάζι...

Ευτυχώς από τα 15 ποδήλατα που χτύπησε ο Νέις κανένας δεν τραυματίστηκε και οι ποδηλάτες απλώς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με εκδορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου