Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Νέο ερωτικό σκάνδαλο στην Ιταλία


   Μετά τον ερωτιάρη Σίμβιο Μπερλουσκόνι, σειρά έχει μια Ιταλίδα υπουργός και ένας Ιταλός βουλευτής οι οποίοι διατηρούσαν παράνομη δεσμό, ενώ η μια είχε σχέση κι άλλος ήταν παντρεμέμος!

Η σέξι υπουργός Ίσων Ευκαιριών, Μάρα Καρφάνια(φωτο), είχε σοβαρή σχέση όταν στο δρόμο της βρέθηκε ο βουλευτής Ιταλό Μποκίνο, ο οποίος ήταν παντρεμένος. Επειδή όμως ο φλογερός έρωτας δε τα κοιτά αυτά, οι δυο τους σύναψαν παράνομη σχέση. Την αποκάλυψη των δυο ερωτευμένων έκανε η ίδια η απατημένη σύζυγος, Γκαμπριέλα Μπουοντέμπο στο περιοδικό Vanity Fair.
Σύμφωνα με την Μπουονοτέμπο, ο άντρας της την απατούσε εδώ και 2,5 χρόνια. Υποστηρίζει μάλιστα ότι ένας εκδότης έχει στα χέρια του άσεμνες φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού και απειλούσε να της δημοσιεύσε. Η σύζυγος ωστόσο δεν πτοήθηκε και του είπε «πως αν υπάρχουν θα πρέπει να τις δημοσιεύσει. Γνώριζα ότι ο άνδρας μου είχε αυτόν τον δεσμό. Ο δεσμός αυτός αποτελεί πλέον παρελθόν».
Σύμφωνα με τον Ιταλό, η σχέση του με την Καρφάνια έχει τελειώσει: «Ο Ιταλο επιμένει ότι τον έχει διακόψει. Τα όσα συμβαίνουν σε ένα γάμο τα γνωρίζουν μόνο οι δύο σύζυγοι. Η αλήθεια είναι πως ο άνδρας μου δεν το χειρίστηκε σωστά. Το είχε μάθει όλο το Κοινοβούλιο και μετά το έμαθα εγώ», είπε η Μπουονοτέμπο.
Επίσης, η απατημένη σύζυγος δηλώνει ότι χωρίς τη βοήθεια του άντρα της η Καρφάνια δε θα είχε εκλεγεί ποτέ βουλευτής, ενώ καταγγέλει ότι όπου πήγαιναν διακοπές, αυτή ακολουθούσε.
«Στην Αμερική οι πολιτικοί παραιτούνται για πιο ασήμαντα πράγματα. Εδώ όμως είναι Ιταλία. Και σε αυτή τη χώρα αν δεν έχει τουλάχιστον μια ερωμένη θεωρείσαι αποτυχημένος», είπε σαρκαστικά η Γκαμπριέλα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου