Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Η NOVACERT και η ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ προωθούν το ελληνικό σπαράγγι


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ένωσης Νομικών Προσώπων που απαρτίζεται από την ΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, Α.Σ. «ΝΕΣΤΟΣ», Α.Σ. ΣΠΑΡ/ΓΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ «NESPAR», Α.Σ. ΣΠΑΡ/ΓΩΝ ΞΑΝΘΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», Ο.Π. ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΒΑΛΑ Α.Ε. και ΑΓΙΑΣΜΑ Α.Ε. σε 2 μεγάλα εκθεσιακά ραντεβού στο Βερολίνο και την Αθήνα.
Ο φορέας συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση FRUITLOGISTICA 2011, που πραγματοποιήθηκε στο Messe Berlin από 9 έως 11 Φεβρουαρίου 2011. Πρόκειται για το σημαντικότερο εκθεσιακό ραντεβού στο χώρο των νωπών οπωροκηπευτικών και η Ένωση των Ομάδων Παραγωγών συμμετείχε με ένα καλαίσθητο περίπτερο 50 m2.  Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης πλήθος εμπορικών επισκεπτών, φιλοξενήθηκε στους χώρους του περιπτέρου και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει με τους εκπροσώπους της Ένωσης των Ομάδων Παραγωγών.
Επίσης η Ένωση των Ομάδων Παραγωγών Σπαραγγιού, στα πλαίσια των Ενεργειών του Προγράμματος Προώθησης που αφορούν την Ελλάδα συμμετείχε στην 24η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών-Τεχνολογίας IFDTEX που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo στην Αθήνα, μεταξύ 11 και 14 Φεβρουαρίου. Αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον των Ελλήνων καταναλωτών για το σπαράγγι κατά την επίσκεψή τους στην έκθεση. Στην διάρκεια των τεσσάρων ημερών, περισσότεροι από 2000 επισκέπτες - καταναλωτές στους οποίους διανεμήθηκε έντυπο υλικό και ενημερώθηκαν για το προϊόν που παράγεται στους Νομούς Καβάλας και Ξάνθης από τις εταιρείες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Εκτός από τους καταναλωτές, μεγάλος αριθμός επαφών πραγματοποιήθηκε με επαγγελματίες του χώρου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίες αναμένεται να οδηγήσουν σε συνεργασίες στο εγγύς μέλλον.
Και οι δύο εκθεσιακές συμμετοχές πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος "Ενέργειες Ενημέρωσης και Προώθησης Σπαραγγιού στην Εσωτερική Αγορά (Ελλάδα, Γερμάνια, Ιταλία)" που περιλαμβάνει δέσμη ενεργειών με απώτερο στόχο την διεύρυνση του όγκου των εξαγωγών του σπαραγγιού, στις χώρες στόχους Γερμανία και Ιταλία, καθώς και στην αύξηση του μεριδίου αγοράς του προϊόντος στην Ελλάδα.
Την γενική ευθύνη για την υλοποίηση των συγκεκριμένων δράσεων αλλά και για το σύνολο όλου του προγράμματος καθ’ όλη τη διάρκεια της τριετίας που αυτό διαρκεί, έχουν οι εταιρείες NOVACERT και ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΝΙΚΗ οι οποίες έχουν επιλεγεί ως εκτελεστικοί οργανισμοί για την υλοποίηση του έργου. Η μεγάλη εμπειρία, η υπευθυνότητα και η συνέπεια της NOVACERΤ και της ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗΣ συνετέλεσαν ώστε η παρουσία της Ένωσης Νομικών Προσώπων και στις δύο σημαντικές εκθέσεις να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία και αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχή έκβαση όλου του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου