Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

«Τέλος» Καλόπουλος και σία!

Αυτό που έγραψε πρώτο το gazzetta.gr, επιβεβαίωσε σήμερα η ΕΠΟ, καθώς ανακοίνωσε ότι «τελειώνει»...
μέχρι το τέλος της σεζόν τους πέντε διαιτητές (συμπεριλαμβανομένου του παρατηρητή) του ντέρμπι Ολυμπιακός-
Παναθηναϊκός για τα λάθη που έκαναν.

Πρόκειται για τον διαιτητή Δημήτριο Καλόπουλο, τους επόπτες Δημήτριο Σαραϊδάρη και Σπυρίδωνα Τρύφωνα, τον τέταρτο διαιτητή Αλέξανδρο Αρετόπουλο και τον παρατηρητή Δημήτρη Νταμπώση.
Το gazzetta έγραψε πρώτο ότι «τελειώνει» ο Τρύφωνας ενώ ακολούθησε μία μέρα αργότερα η αποκλειστική είδηση ότι ο Καλόπουλος δεν τελειώνει μόνο για φέτος αλλά για πάντα κάτι που φωτογραφίζεται και στην σημερινή ανακοίνωση της ΕΠο που λέει χαρακτηριστικά ότι: «ανακοινώνει κατ’ ελάχιστον τη μη χρησιμοποίηση τους έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση
Υστέρα από συνάντηση της ΚΕΔ/ΕΠΟ και της ΔΑΔ/ΕΠΟ, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ έπειτα από την εκπλήρωση διεθνών υποχρεώσεων των κυρίων Μπριάκου, Βασάρα, από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ανακοινώνονται τα εξής:
Όλοι οι ασχολούμενοι με το ποδόσφαιρο (φίλαθλοι, παράγοντες, ομάδες κ.λπ.) θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ελληνική διαιτησία λειτουργεί σύμφωνα με τη Σύμβαση Διαιτησίας της UEFA, την οποία έχει αποδεχθεί και συνυπογράψει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκδίδοντας και τον αντίστοιχο Ελληνικό Κανονισμό Διαιτησίας.
Μέχρι σήμερα η ΚΕΔ/ΕΠΟ τηρώντας τις αντίστοιχες οδηγίες και την εφαρμοζόμενη πρακτική της UEFA δεν δημοσιοποίησε ποινές διαιτητών για αγωνιστικά παραπτώματα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
Όμως η ΚΕΔ/ΕΠΟ. λαμβάνοντας υπόψη όλα τα στοιχεία και τα σχετικά έγγραφα (video αγώνα, Φύλλο Αγώνα, έκθεση παρατηρητή αγώνα και διαιτησίας κ.λπ.) του αγώνα μεταξύ των Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΟ (Σάββατο 19.2.2011), επιβάλλει στους αξιωματούχους της διαιτησίας του αγώνα, τις δέουσες ποινές για κάθε αγωνιστικό παράπτωμά τους και λόγω της σοβαρότητας και της δημιουργηθείσας κατάστασης στο ποδόσφαιρο, ανακοινώνει κατ’ ελάχιστον τη μη χρησιμοποίηση τους έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου