Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Το πορνό κάνει κακό στη..στύση!


   Η συνεχής παρακολούθηση πορνό ταινιών δεν είναι μια αθώα απόλαυση, αλλά μπορεί να μετατραπεί σε πρόβλημα καθώς σύμφωνα με Ιταλούς επιστήμονες το υπερβολικό πορνό στο ίντερνετ μπορεί να προκαλέσει προβληματική στύση!
Σύμφωνα με την έρευνα η συνεχής παρακολούθηση «ροζ» ταινιών
προκαλεί απώλεια στην λίμπιντο και ανικανότητα με την πάροδο του χρόνου.
Σύμφωνα με τον Κάρλο Φερέστα, επικεφαλής της Ιταλικής Εταιρείας Ανδρολογίας και Σεξουαλικής Ιατρικής «όταν κάποιος μπαίνει συχνά σε πορνό σάιτ, τότε υπάρχει μια πτώση της λίμπιντο που στο τέλος οδηγεί σε αδύνατη στύση».
Οι επιστήμονες μελέτησαν 28.000 άνδρες με τους περισσότερους να έχουν αρχίσει να βλέπουν πορνό από τα 14 τους. Οι άνδρες αυτοί με την πάροδο του χρόνου, βαριούνται με τις γυμνές εικόνες σε σημείο που δεν τους προκαλείται στύση.
Από την άλλη όμως υπάρχουν και καλά νέα καθώς αυτή η απώλεια της λίμπιντο δε φαίνεται να είναι μόνιμη. Μπορεί να αντιμετωπιστεί, αν ίσως κάποιος αγγίξει μια πραγματική γυναίκα.
Ωστόσο, όπως σημειώνουν οι επιστήμονες, η παρακολούθηση 20 λεπτά πορνό ημερησίως, ώστε να απαλλάσσεστε από το άγχος της μέρας δεν πρόκειται να προκαλέσει παρενέργειες.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου