Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Η χώρα δεν καταρρέει

O πρωθυπουργός στην ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο έκανε λόγο για «ορυμαγδό απαισιοδοξίας από τσιτάτα διαφόρων κομμάτων ή πολιτικών προσώπων», που, μεταξύ άλλων, υποστήριζαν ότι «το έλλειμμα θα κινηθεί πάνω από 10% και ότι θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα» ενώ επιτέθηκε εναντίον των
«καταστροφολόγων».

«Ο ορυμαγδός απαισιοδοξίας» συνεχίζεται και από μερίδα των ΜΜΕ και γενικότερα, μέσα από ένα κλίμα καταστροφολογίας, μεμψιμοιρίας και παραίτησης», προσέθεσε.



«Η χώρα δεν καταρρέει. Αντίθετα έχει αποκτήσει πρόσωπο και αξιοπιστία, παράλληλα με τις αισιόδοξες εκτιμήσεις των αγορών», ανέφερε ο Γ. Παπανδρέου. Χαρακτήρισε θετική την αξιολόγηση της τρόικας, που εξασφάλισε την καταβολή της 4ης δόσης του δανείου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ιστορική την απόφαση της κυβέρνησης για τη μη πώληση δημόσιας περιουσίας, η οποία θα κατοχυρωθεί με νόμο, ενώ θα υπάρξει και συνταγματική πρόβλεψη. Επίσης, ζήτησε από τους υπουργούς να καταγράψουν τη δημόσια περιουσία που βρίσκεται υπό την εποπτεία τους και να κάνουν προτάσεις για την αξιοποίησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου